Reklama

Reklama

V jednej predmestskej štvrti, kde sa šťastne žije, okolo domov sú biele ploty, v záhradkách kvitnú prekrásne ružové kríčky, sídli jeden čierny dom, kde ani tráva nerastie. Pod týmto domom je ukrytá tajná skrýša. Tu objavíme Grua, ktorý plánuje najväčšiu lúpež v dejinách sveta. Chce ukradnúť Mesiac. Gru je ozbrojený veľkým arzenálom zbraní, rôznymi vozidlami, pozemnými aj vzdušnými, a je pripravený zvíťaziť nad všetkými, ktorí mu stoja v ceste. Jeho plány sa napĺňajú až do dňa, kým nestretne tri malé, osirotené dievčatá, ktoré v ňom objavia niečo, čo ešte nikto predtým: potenciálneho otca. (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Z nakrúcania
Z nakrúcania
D: angličtina
05:12

Súvisiace novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (viac)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (viac)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (viac)

Reklama

Reklama