Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

jondoe 

všetky recenzie používateľa

Ani si nepamatam kedy som sa naposledy tak zasmial. Vsetci zucastneny su perfetny improvizatory a myslim, ze na slovensku mozme byt hrdy akych hercou mame. Len je velka skoda, ze svoje umenie musia predvadzat v takychto, kratkych relaciach. Mame vynikajucych hercov a je velka skoda, ze sa na slovensku netoci viac filmov, pretoze material na to urcite mame. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Program, ktorý mám spojený aj so stužkovou. Inprovizačný slovenský program so zaujímavou hudbou a zaujímavými účinkujúcimi. Nový program, do ktoré si vedia pozvať aj hostí, zapájajú publikum, vždy je nejaká zaujímavá téma, je to inovatívne a zábavné. Niekedy sa mi to zdá krátke, ale na usmernenie a zosekanie trápnych, či nudných situácií je to akurát. Program, ktorý patrí k tomu najlepšiemu momentálne na Slovensku. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Improvizačné posedenie so spoluprácou divákou, ktoré už od mája 2009 s úspechom uvádza Štúdio L+S sa teraz rozhodla zobrať pod svoje krídla aj Markíza. Či taký úspech ako Partička má naživo bude mať aj z obrazovky neviem, ale po prvom dieli mám celkom dobrý pocit. Samozrejme divák musí prísť na chuť tomuto atypickému formátu. V každom prípade je to niečo nové na obrazovke. ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Improvizácia je ťažká, človeku na rozum neprídu v prvej chvíli tie najvtipnejšie hlášky a rovnako si ani nestíha uvedomovať, či je to, čo sa chystá povedať, vtipné. Sem tam sa teda vyskytne malý trapas, na ktorom sa nikto nezasmeje, no za tie vtipné situácie, ktoré by nikde inde ako pri improvizácii nenastali, to stojí za to. Aspoň zatiaľ. Po pár častiach zvyšujem na 4*, je to čím ďalej tým vtipnejšie. Polnišová a Latinák sú pán a pani zabávači. ()

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Lukáš Latinák, Juraj Kemka a Róbert Jakab..keď v Partičke improvizujú títo traja herci, tak mám o zábavu postarané..avšak treba vyzdvihnúť skvelé improvizačné výkony všetkých hercov..myslím, že som nevynechal ani jednu časť a vždy som sa poriadne zabavil..o scény preplnené humorom tam núdze niet a každý sa tu humoru nabaží za dosť.. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama