Reklama

Reklama

Pomsta chlpáčov

  • Slovensko Chlpatá odplata (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kde bolo, tam bolo, kdesi uprostred oregonskej divočiny – tam, kde si medvedík čistotný a skunk dávajú dobrú noc - žili všetky zvieratká a ľudia v mieri a s veľkým rešpektom pred matkou prírodou... Nanešťastie však len do dňa, keď sa tam v poverení vraj ekologicky zmýšľajúcej stavebnej firmy Lyman Industries na celý jeden rok prisťahoval Dan Sanders (Brendan Fraser), aby dohliadal na stavbu novej obytnej štvrte s obrovským nákupným centrom a golfovým ihriskom. Kým Danov syn Tyler (Matt Prokop) túto samotu pánu bohu za chrbtom považuje za príšernú, jeho krásna manželka Tammy (Brooke Shields) je vidieckou idylkou neskutočne nadšená. Tá však, nanešťastie, nemá mať dlhé trvanie, pretože Danov zákerný šéf Neil Lyman (Ken Jeong) je rozhodnutý celý les zrovnať so zemou – a ako prvá má padnúť za vlasť impozantná bobria priehrada! Ibaže maličký oregonský zapadákov menom Rocky Springs by už dávno nebol takým jedinečným, stále temer nedotknutým regiónom, keby si chlpatí obyvatelia lesa nechali skákať po hlavách. A tak asi neprekvapí, že sa bobry, supy, medveď a všetci ich ostatní chlpatí kamaráti, samozrejme vyzbrojení množstvom prešibaných trikov, pustia do vtipného protiútoku, kvôli ktorému sa Danov „dokonalý“ stavebný plán pozvoľna mení na skutočnú zvieraciu nočnú moru... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (230)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Chápem, prečo ten film prepadol, keďže je to pre niekoho infantilná rodinná zábava, ale... ALE ja som si film pozrel dnes po takmer desiatich rokoch so svojou šesťročnou dcérkou a tá si ho tak obľúbila, že si ho chce ešte niekedy v blízkej dobe pozrieť znovu. Tak som ju nevidel nasmiať sa už dávno a rodič, ktorý vie, o čom píšem, vie aj ako si to má vážiť. Jasné, šesťročné deti asi neboli cieľovou skupinou hlavne nie platiacou, ale ja z tohoto dôvodu a po tejto skúsenosti musím hodnotiť veľmi silnými tromi hviezdami. Podľa mňa lepšie ako Yogi. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Mna to celkom pobavilo, aj ked to bolo urcene pre mladsie publikum:) Stale sa nieco dialo vo filme, takze som sa ani moc nenudil. Dobre odvedene sceny zo zvieratami mi robili radost, ako sa pohravali zo zivotom jedneho typka, ktoreho si zahral Brendan Fraser. Takto vam film rychlo ubehol a ani ste sa nenazdali a cochvila vas vitali zaverecne titulky, ktore ukoncili tuto v pohodicke stravenu rodinnu komediu. ()

Reklama

Niles 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme ma napadlo len to, že Brendan Fraser musí byť už poriadne zúfalý, keď zobral úlohu v niečom takom. Prvá pol hodina má zopár (skutočne veľmi málo) vtipov a je aspoň trochu pozerateľná. Potom sa to však zvrhne do jednej trápnej komédie, samozrejme s hlbokým morálnym poučením. Taktiež rozmýšľam čo je horšie – keď sa hlavná postava so zvieratami rozpráva alebo sa s nimi len tak naťahuje. Na všetko z filmu som v priebehu niekoľkých dní zabudol, čo je znakom toho, že nemá absolútne čo zaujímavé ponúknuť. ()

hrudka odpad!

všetky recenzie používateľa

Trochu lituju, že jsem se na ten film podíval, ale bez toho bych jej nemohl ohodnotit a okomentovat, že. A trochu i lituju toho, respektive se ptám, proč se někomu ten film může líbit, proč je do něj nasazen jindy celkem slušný Brendan Fraser (který to ani svým výkonem nezachraňuje), proč je docela zajímavé (ekologické) téma takovým způsobem zničeno, zahozeno, a proč vlastně ty zvířata v tom filmu nemluví, myslím, že by jim to slušelo více...? Takže je to bída, je tam všechno špatně (ač by nemuselo). Dalšího komentáře netřeba. Je to taková téměř půldruhé hodiny ztráta času. Škoda. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Ako taký príjemný film, ktorý si pozriete aj s mladšími súrodencami je to tak akurát. Žiadna nepochopiteľná zápletka niekoľko naozaj vtipných scénok. Vtipy boli zvyčajne už obohrané niekoľko krát, typické pre americké filmy, no napriek tomu to boli ešte práve tie, na ktorých sa vždy zasmejeme. Taká príjemná komédia na chvíle nudy. Brendan sa musel pobaviť, ale myslím, že si nabudúce 2x rozmyslí, kým sa dá to podobného projektu. 60% ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama