Reklama

Reklama

Disney přináší úžasný pravdivý příběh plný naděje, lásky a odvahy. Diane Lane a John Malkovich společně se svými kolegy rozehrávají brilantní příběh od producentů filmů jako jsou Zázrak, Nepřemožitelný a Hráč.Za každým úspěchem stojí nesplnitelný sen. Staňte se svědky velkolepé cesty neuvěřitelného koně, jménem Secretariat, a dojemného příběhu jeho neobvyklé majitelky, ženy v domácnosti, která vsadila všechno na to, že se její kůň stane šampiónem.Obsahuje dosud nezveřejněný bonusový materiál, takže disk s filmem Secretariat nabízí několikahodinovou napínavou podívanou a zábavu pro celou rodinu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (167)

Ant 

všetky recenzie používateľa

Přesně ten typ filmu, který byste od Disneyho čekali. Nenáročné rodinné drama o jednom výjimečném koni. Akorát, že většina příběhu se zaměřuje na jeho majitelku a její rodinnou krizi, která i tak působí dost plytce, místo aby se snažil přoblížit údajně nejlepšího závodního koně v dějinách. A to se v tomhle případě bohužel nepodařilo. 3,5* ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.1/10] | me: Pekný film založený na silnom skutočnom životnom príbehu so slušnými hereckými výkonmi, ale s neprimerane dlhou stopážou. Pre normálneho (do témy moc nezainteresovaného ) diváka môže pôsobiť táto téma pri aktuálnej dĺžke trošku nezáživne. Celkový dojem však napráva samotný koniec, ktorý sa síce nesie v duchu celého filmu, ale je o čosi viac intenzívnejší a zanecháva veľmi príjemné "disneyovské" pocity. [3 a pol *] ()

Reklama

ripo 

všetky recenzie používateľa

Nie som priaznivcom dostihov, ale uznávam, že kôň je krásne zviera. Kedysi v sedemdesiatych rokoch mi plagát vo formáte A4 z časopisu Pionýrská stezka visel na záchode spolu s Ole Olsenom, Jody Scheckterom a inými osobnosťami. Takže viem, že vyhral Trojkorunu .... Pekný príbeh o tom, že nikdy sa netreba vzdať svojich snov 3*** ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Kone považujem za ušľachtilé zvieratá a mám ich najradšej zo všetkých zvierat. A radšej, ako množstvo ľudí. Preto oprávnene očakávam, že aj film s koňmi a o koňoch bude dobrý a zaujímavý. Taký slávny kôň, ako Sekretariát by si to zaslúžil. Bohužiaľ filmu lepšie sedí slovenský názov - Odvážna žena, pretože slávny kôň je vo filme iba prostriedkom, takmer komparzistom. Zbytočne sa tam množstvo času venuje nezaujímavej rodine a mužom v jej okolí. Nebol to film, ktorý by ma naštval, ale napríklad na podobný film - Phar Lap - nemá ani náhodou. Okrem zlej koncepcie k tomu prispeli aj nevýrazné herecké výkony viacerých aktérov. ()

J-o-k-e-r 

všetky recenzie používateľa

Určitě slabší než legendární Phar Lap i novodobý Saebiscuit. Film krásný, dojemný, a vše okolo. Trochu už ohrané: kůň, z nuly hrdinou, neporazitelný, atd....tady bohužel hodně hraje pohádkový syndrom, od začátku je jasné jak to dopadne. V tom mě to trochu zklamalo, ale jako milovník koní, jsem byl i tady spokojen. J. Malkovich v růžové košili a klobouku....paráda! :) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (19)

  • Nelsan Ellis, ktorý vo filme hral Eddieho Sweata (pomocník v stajni), bol počas natáčania niekoľkokrát pohryzený koňom do brucha a raz dokonca na neho kôň dupol. (U_S_O)
  • Záběry ze závodu v Preakness jsou jediné ze skutečného dostihu. Ostatní jsou nafingované. (Anchi)
  • Penny Chenery sledovala většinu natáčení. Chyběla pouze v době svého odpoledního šlofíka. (Anchi)

Reklama

Reklama