Reklama

Reklama

Čeľuste smrti

(TV film)
  • Slovensko Žralok v Malibu (viac)

Obsahy(1)

Silné zemetrasenie uprostred oceánu spôsobí nielen gigantické vlny cunami, ktoré sa valia ku kalifornskému pobrežiu, ale otvorí aj morské dno, čím uvoľní priechod pre obrovské praveké monštrá, žijúce v prehistorickom mori pod povrchom zemskej kôry. Ako hladné žraloky sa vrhajú na všetko, čo im príde do cesty. Plavci, ľudia na pláži, plachetnice, lode, búdky plavčíkov, nič nie je pred nimi v bezpečí. Heather, šéfka morských záchranárov v Malibu, jej bývalý priateľ Chavez a plavčíci Doug a Barb musia zachraňovať ľudí nielen pred ničivou vlnou cunami, ale aj pred hladnými prehistorickými monštrami. Sú to praveké žraloky, ktoré sa už milióny rokov uväznené v neznámom mori pod zemským povrchom vôbec nevyvíjali. Zachrániť si život nebude jednoduché ani pre samotných záchranárov, lebo skryť sa pri záplave nieto kde a záchranárske búdky sa práve rekonštruujú... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (110)

EmilHS

všetky recenzie používateľa

Velmi špatné béčko, které je nudné, nevtipné a ještě k tomu se mi dělalo špatně skoro ze všech hlavních postav. Navíc k tomu má Útok žraloka jeden z nejhorších béčkových scénářů, kdy se hlavní postavy na celý film zaseknou v nějaké plážové budce a nemohou se odtamtud dostat. Tuhle bídu jsem viděl s českým dabingem a musím říct, že jsem asi nezažil film, kde by se víc mluvilo pomocí citoslovcí než slov. Celkově vyvolává film dojem znechucení, zhnusení, znudění a ztráty času. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ukážka americkej filmovej televíznej retardácie, kde sa môže spráskať na kolene úplne čokoľvek a ľudia im to uveria. Dokonca aj to, že tí žraloci nie sú len otrasne animovaní a tá vlna tsunami je skutočná. Ale to je len to najmenej na katastrofálnom scenári a postavách, ktoré sú buď klišé, alebo tu máme aj uvrieskanú blondínu, ktorú by sme chceli, aby žralok aj skutočne zožral. Ale... *SPOILER* ... to sa nestane *END OF SPOILER*. Čo viac ešte dodať, že tu máme skutočne pár skutočných komických smrtí ľudí aj žralokov a absolútna nereálnosť, ktorá dokáže človeka pobaví ak si prepne myseľ na to. A z tohto pohľadu teda film neposielam do večných lovíšť. Lebo zabavil som sa miestami poriadne. Myslím si, že väčšia komédia by už z toho bola len v prípade, že by sa tu do hlavnej role dostal David Hasselhoff. Hodnotenie: D- ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Príšerné herecké osadenstvo, digitálni predhistorickí žraloci, počínanie hlavných hrdinov postrádajúce akékoľvek náznaky logiky.... za kúsok ako je Malibu Shark Attack by sa veru nemuselo hanbiť ani nechválne známe štúdio Asylum, no na druhej strane som sa na tomto splašku miestami aj celkom pobavil, veď prihriato pôsobiaci baywatchák, ktorý si v plavčíckej búde skrýva malokalibrovku, ktorou potom priamo z pláže v rozbúrených vlnách s neomylnou presnosťou kosí žraloky, to sa nevidí každý deň... ()

LukeUp 

všetky recenzie používateľa

Chtěl bych mít matroš, co tvůrci tohoto filmu. Tak stupidní scénáře, dialogy a zpracování, to snad svět neviděl. Tímto chci poděkovat Primě Max za to, že mi to naservírovala, protože k tak kvalitnímu bijáku bych se pravděpodobně jinak nedostal. Jednu hvězdu dávám za epický jump žraloka, kdy jednoho tragiherce sežral z výskoku, hned jsem mu dal titul “žrafín”. :D ()

dendev odpad!

všetky recenzie používateľa

Vždy, keď náhodou natrafím na film, ako je tento, sa sám-seba pýtam, či ''producentom'', ''režisérovi'', ''scenáristom'' a ''hercom'' (tieto filmárske posty som dal do úvodzoviek z toho dôvodu, že všetci, ktorí sa na sračkách tohoto typu podieľajú, vedia o filmárskom remesle holý konskí kok*t) nieje pri pohľade z práce, ktorú vykonali, kok*otno.... Nie, vážne, môže si nejaký NORMÁLNY človek povedať, že je hnusne naanimovaný žralok, ktorého banda dementov rozdrbáva motorovou pílou, dobrý nápad, ktorý upúta ľudí? (Dôvod, prečo som tento film vôbec pozeral, bol ten, že som čakal na BORATA, ktorý išiel hneď po tomto...) MOJE HODNOTENIE = 47x MÍNUS 20821535109650165014855657868748105534455%... Čo z môjho hodnotenia vyplýva? 1. •Panelák, Búrlivé Víno --- 2 •Rodinné Prípady --- 3 •PSIE SRAČKY --- 4 •KONSKÉ SRAČKY --- 5 •Tento ''Film'' ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama