Reklama

Reklama

Čeľuste smrti

(TV film)
  • Slovensko Žralok v Malibu (viac)

Obsahy(1)

Silné zemetrasenie uprostred oceánu spôsobí nielen gigantické vlny cunami, ktoré sa valia ku kalifornskému pobrežiu, ale otvorí aj morské dno, čím uvoľní priechod pre obrovské praveké monštrá, žijúce v prehistorickom mori pod povrchom zemskej kôry. Ako hladné žraloky sa vrhajú na všetko, čo im príde do cesty. Plavci, ľudia na pláži, plachetnice, lode, búdky plavčíkov, nič nie je pred nimi v bezpečí. Heather, šéfka morských záchranárov v Malibu, jej bývalý priateľ Chavez a plavčíci Doug a Barb musia zachraňovať ľudí nielen pred ničivou vlnou cunami, ale aj pred hladnými prehistorickými monštrami. Sú to praveké žraloky, ktoré sa už milióny rokov uväznené v neznámom mori pod zemským povrchom vôbec nevyvíjali. Zachrániť si život nebude jednoduché ani pre samotných záchranárov, lebo skryť sa pri záplave nieto kde a záchranárske búdky sa práve rekonštruujú... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (110)

Richie1 

všetky recenzie používateľa

To není ani béčkový film, ale něco horšího. Nesmyslný, nelogický (vlna tsunami přijde, ale už neodteče a pobřeží je stále pod vodou), příšerné efekty (žraloci jsou buď k pláči nebo k smíchu), protivná uřvaná blondýna (po nějaké době jsem si už přál, ať ji konečně žraloci sežerou). A scény s řezáním žraloků ve vodě s motorovou pilou mě fakt dostaly. Ach jo, taky musím skouknout kdejakou ptákovinu. ()

orkadimenza odpad!

všetky recenzie používateľa

Po deseti vteřinách, které uběhly od přepnutí na kanál Prima MAX, jsem si myslel, že sleduji Čelisti IV. Procentuálně jsem svým odhadem nebyl zase tak daleko od pravdy, jen jsem narazil na úplně jinou sračku o žralocích. Na rozdíl od jiných béčkových filmů tenhle bavil svou špatností velmi krátce a začal srát hodně rychle. I přesto, že kvalita počítačových efektů byla nadmíru působivá, film jsem nakonec nedokoukal. Jediné pozitivní zjištění je, že možná právě při sledování Útoku žraloka vznikl nápad na natočení legendárního Sharknada (rozdíl 4 roky, takže kdoví). Ovšem neudělím hvězdu ani za moji konspiračku a ani za sexy bloncku. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Na žraloka jedině s motorovkou! Pokud víte, a trochu znalý divák vědět musí, do čeho jdete, pak nebudete zaskočeni. Prvoplánová zábava za pár šupů. Ber nebo nech ležet. Místy napětí, rudá vřídla, nohy pryč, ruka pryč, levné efekty - mizerní žraloci, ještě mizernější tsunami a protivná uječená blondýna. Ovšem likvidace ochránkyně žraloků si zaslouží minimálně hvězdu navíc.Nejhezší byla mechanická hřbetní ploutev... ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Od novějších žraločích hororů opravdu nečekám nové Čelisti, je mi jasné, že to jsou kusy natočené za pár dolarů s několika vysloužilými herci, kteří před pár dekádami lehce zazářili v nějakém tom béčkovém filmu či seriálu, s katastrofálními digitálními efekty, za které by se styděli i vývojáři, kteří dělali hry na legendární osmibitovky a pitomým scénářem... Co od těchto filmů čekám, je zábava... Jenže ta se jaksi poslední dobou nedostavuje, protože i když tvůrci ví, že je film sračka, pojmou jej neskutečně vážně a člověk se prostě nemá nad čím bavit... Pomalu nad těmito kousky začínám lámat hůl... ()

foundation odpad!

všetky recenzie používateľa

No jo, pri mojom putovani horrorovymi vodami kedy nepohrdnem prakticky ziadnym filmom a musim ho vidiet uz len z povinnosti, je jasne ze castokrat natrafim aj na nieco take ako je Malibu Shark Attack. Efekty moc riesit netreba od toho sa cakat ani nic nedalo, skor som sa strasne bavil na ,,hercoch,, ktori vyzerali ze ich priroda obdarila jednoducho iba jednym zakladnym vyrazom tvare, ktory nie su schopny nijakym sposobom ovladat. Vety ktore zo seba pustali su uplne bezmyslienkovite, samozrejme postavene na hlavu a cele to vyzeralo tak ako keby v tom hrala nejaka partia zombikov ktori na vonok vyzeraju viac menej ako ,,normalny,, ludia. No proste jeden velky nepodareny vtip. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama