Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (73)

Dm1tr1j odpad!

všetky recenzie používateľa

Záplava zbytočných informácií, tie nudné reportáže o globálnych problémoch s nadpisom ,z ktorého sa mi chce ihneď grcať a ktorý na 90% divákov urobí BU BU BU! a oni sa stoho fakt poserú a hneď po druhej vete reportéra je jasné ,že sa jedná zase o nejaké zbytočné bludy, začal som plakať keď začali do vysielacieho času tlačiť viac a viac týchto blbostí. Ale hlavné je ,že sa dozvieme ,že malá Lucka z malej dedinky Jebavé pri Ohnutom sa naučila konečne bicyklovať s pomocnými kolieskami a že 67 ročný hubár Jožo z Liesky pod Nudnou nazbieral včera 500 dubakov.... ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Nie som fanúšička TV Markíza a už vôbec nie jej modrátorov (najmä tria Ďurianová,Bartošíková a Švajda) ale tieto TN sú predsa len o trocha lepšie a serióznejšie ako TN TV JOJ, ktoré sú už totálna žumpa, napr. vyvolávanie paniky s chrípkou, strkanie mikrofónu pozostalým, nový jav, ktorý súvisí s oteplovaním (obyčajné haló okolo mesiaca), mäsožravé netopiere na Slovensku a pod. A zvieratko na konci bola špecialita JOJ (ktorá to prebrala z NOVY) a nie Markízy a bola to vždy najobjektívnejšia správa tých novín. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pomaly začínam uvažovať o udelení dvoch hviezdičiek. Umelo naťahovaná relácia na pomaly hodinu stráca tempo, reportáže sú častokrát vycucané z prsta, aby mohla byť táto dĺžka naplnená. Predtým sme sa aspoň dozvedeli to najdôležitejšie za 20 minút. Teraz sa dozvedáme aj veci, ktoré nikoho nezaujímajú a človeka chytá spánok ešte pred večerným programom. Nemám na mysli ten na Markíze. ()

Monggol odpad!

všetky recenzie používateľa

Smutné, ale pozoruhodné je, že dnešné správy na tejto aj iných staniciach sú na chlp rovnaké ako za čias socializmu. Absolútne popieranie reality, skresľovanie informácií, zavádzanie a priamo klamanie, a to všetko v prospech vládnúceho establišmentu resp. na udržanie súčasného "slobodného systému". Jediné, čo sa zmenilo je politická orientácia (čítaj riťolezectvo) o 180°. ()

Thaarm odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre naše spravodajstvo celkovo existuje hádam len USA (+krajiny kde vedú vojnu, prípadne by chceli viesť), z EÚ na 99 percent Nemecko a niečo málo z ČR. O slovanských, pobaltských či severských národoch okrem Ruska takmer nič. Navyše všetky stanice preberajú info z rovnakého zdroja, pretože sú identické (výnimku tvoria reportáže typu: narodilo sa zvieratko, hubár našiel to a to a podobne....) ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (5)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama