Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenzie (147)

Ruut 

všetky recenzie používateľa

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

panjosef 

všetky recenzie používateľa

Vow, hustej masakr se z toho nakonec vyloupne. Originální na tomhle filmu není skoro nic. Parta mladejch, najdou dům s divnou rodinou, z těch se vyloupnou pošuci...no kolikrát už jste to někde viděli. Děj se postupně rozjíždí, někomu se může zdát na vyvražďovačku až trochu krkolomně a netradičně, ale to je Asie. Laťku kvality ale tenhle film drží docela vysoko. No a finální jatka, ty jsou notně povedeny. Čtyry hvězdy pro Macabre a Flipnicovi díky za tip :-) . ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Sprav niekomu dobre, peklom sa ti odmení. Partička priateľov sa zmiluje nad premočenou, úbohou stopárkou a rozhodnú sa ju vziať domov. Ona a jej rodina si však pod pojmom vďačnosť predstavujú niečo celkom iné... Od momentu, kedy sú nešťastníci uväznení v tom dome, snímok sa preklopí do totálnej krvavej mäsiarčiny, kde sa seká, reže, pichá, strieľa, lámu väzy, sekajú hlavy, štvrtí, píli..... jednoducho je tu toľko krvi, že by sa s ňou dal pokropiť celý panelák. Čo sa týka hercov som celkom spokojný, až na tú matku, svojou rečou, intonáciou a pohybmi mi pripomínala Khalesi z Hry o tróny a to mi tu akosi nezapasovalo, skôr to pôsobilo komicky. Tiež som si lámal hlavu, že odkiaľ poznám toho jej podareného synáčika a on to bol grázlik z Prepadovky 2 :). Inak spokojnosť, fanúšik hororu si pošmakuje. 75/100 ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci exploiťák novej vlny. Fakt sila, kopec násilia, krvi a odporností v rozumnej stopáži 95 minút. Síce to má pomalší rozjazd, ale hneď ako sa hlavné postavy dostanú ku rodinke, nastupuje atmosféra a ten zlý pocit, že čosi nie je v poriadku. Potom to už začína, jedna vražda za druhou s excelentnými gore efektmi. Síce niekedy idú mimo kameru, ale je to celkom šikovne natočené, takže si to veľmi ani nevšimnete. A tá rodinka to je fakt sila, niečo na štýl TCHSM, len trochu vážnejšie. Pointa je tak trochu mysteriózna a do filmu mi nejako nezapadla, čo už. Singapúrsky exploiťák tu asi ešte nebol, takže odporúčam pozrieť. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že je to krvavé, naozaj veľmi krvavé a brutálne, tvorcovia poznajú isté hranice a chápu, že oveľa účinnejší, ako otrocká popisnosť a podrobné zobrazenie násilia, je náznak a vnuknutie. Hoci postavy v príbehu nemali osobitne prepracovanú mytológiu, obsahovali určite niečo tajomné. Evidentné to bolo až vtedy, keď sa objavili na fotografiách z konca 19. storočia. Najviac rušivo však vyzerala Darah - matka podivnej rodiny. Trochu pripomínala azijského ducha - divokú čiernovlásku s vypúlenými očami, ktorá lozí po stene. Ona však stála pevne na zemi a to bolo na nej najstrašnejšie. Mala v sebe čosi neživotné, nepozemské a nadprirodzené. Zaujímavý film. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)
  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)

Reklama

Reklama