Reklama

Reklama

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer

Recenzie (138)

bourec 

všetky recenzie používateľa

Film jako takovej funguje docela dobře,ale ty seriálový kecy o hovně mě příšerně srali.Navíc,jak psal Korbitch,hudba je veskrze hnusná,a trochu spíš podtrhávala ty scény,kdy se hovno dělo. .Jinak já problém se žralokama neměl,ani mi nijak děsně digi nepřišly.Film bych zařadil spíš do tý lepší půlky,docela se povedl.60%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom na hodnotenie ostatných užívateľov som celkom príjemne prekvapený. Malo to šmrnc už od začiatku, pričom niektoré momenty vo mne dokázali vyvolať pocity príjemného napätia a očakávania. Aj žraloky boli celkom fajne a gore tu bolo viac ako som čakal. Len niektoré vizuálne efekty sa mi zdali digitálne hrozne prepálené, čo bolo na škodu. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy o žralokoch, ale toto bola skutočne len Bait. Už názov sám hovoril, že to je len návnada, ale čo už. Dal som sa chytiť a pozrel som si to. Aj napriek tomu, že som vedel, že sa to nevyrovná kvalitám Depp Blue Sea či skvelým Jaws, som si to pozrel a výsledok je presne taký aký som očakával. Obyčajný teen horor bez nejakého lepšieho nápadu, či aspoň jedného dobrého herca. Nulová atmosféra, trápny digitálny žralok a tupé dialógy. A si si dám zase so žralokmi na chvilku pauzu. 30% - 2* ()

Tomes83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Větší digisračku jsem ještě neviděl! Noc žraloka byla hrůza, ale dal jsem tomu alespon jednu hvězdu za trochu té snahy o dobrodružství, ale tohle byl jasný odpad! Ne jen ty efekty ale ta nereálnost! Jestli jsem někdy nadával na třetí díl Čelistí z 80. let, tak po zkouknutí Tsunami se jim omlouvám... ()

_DAVE_ 

všetky recenzie používateľa

Předem je nutné zdůraznit, že je to klasické béčko. Kompletně navrženo/vyrobeno pro 3D blu-ray trh. Takže zde potkáme průměrné efekty, průměrné herecké výkony, Není to ale vyloženě bezhlavá, tupá teen vyvraždovačka, 3D funguje velmi slušně, pokud máte zájem o nenáročnou 3D "popcornovku", tak nevidím problém, dobrá volba... ()

Galéria (116)

Zaujímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama