Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou komédiou plnou veľkolepých vizuálnych efektov. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a tiež hercov zo „starej partie." (Itafilm)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (611)

Psychor odpad!

všetky recenzie používateľa

Už před projekcí mi bylo zcela jasné, že se bude jednat o odpad všech odpadů. Trailer sliboval prostoduchý scénář, krajně nesympatické herečky, trapný humor či béčkové triky. A sliby bohužel nelhaly. Jen díky volnému lístku jsem byl ochotný tuto slátatninu zhlédnout. A to především proto, abych svým následným komentářem varoval všechny nešťastníky, kteří chtějí mít s tímto splaškem z dílny Paula Feiga co dočinění. Naprosté znesvěcení žánru sci-fi a jednoznačně nejhorší snímek roku 2016. ()

AppleCore odpad!

všetky recenzie používateľa

To duchové žerou duhu, že to je tak zasraně barevný?! Remake tak otravnej, trapnej a zbytečnej, že i kdyby tam v půli naběhla původní sestava a poslala ty rádoby vtipný střeva do prdele, stejně by to nebylo na víc než jednu hvězdu... a to ani nejsem kdovíjak obří fanda původních filmů. Do toho si připočtěte otřesnej soundtrack, nulovou atmosféru a fakt, že klasika z osmdesátek vypadá líp i po těch třiceti letech. Hollywoodská zoufalost v plný polní! ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

OK, tak 2* za silený humor, priveľa nevtipných prekáračiek, príliš dlhý rozjazd a nedostatok originality (hoci v inom refrešnutom kulte, na ktorý si teraz ani za svet nespomeniem, som si už všimla, že remake pre 21. storočie znamená len recyklovaný scenár ako cez kopírák v iných kulisách a s novými rekvizitami - žeby SW 7?). Ale hviezda navrch za odkazy, kameá a proste preto, že GB milujem, nech sa deje (skoro) čokoľvek :-) ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Velké, fakticky velmi velké zklamání. Když pominu absolutně nesympatickou Melissu McCarthy, potažmo Leslie Jones (tenhle casting se vážně nepovedl), tak doslova a do písmene "k nasrání" byla ve filmu ta pseudovědkyně Holzmanová (či jak se to píše). Vzhledově něco mezi Martinem Gorem (Depeche Mode) a Andy Bellem (Erasure), chováním cosi jako ujetý doktor Brown z Návratu do budoucnosti, jen si tu jeho potrhlost ještě znásobte nejméně třema. Aspoň jednu hvězdičku navíc zachránil "Thor", který si vystřihl totálně blbou miniroličku a vypadá to, že si ji dokonale užil. Škoda, ve výsledku ten film vydá za jeden velký pšouk, jehož se v ději dočkáte taky, nebojte... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hrôza a des sa vznášala nad mestom New York. Tá neprišla ani tak zo strany duchov a príšeriek, ako skôr zo strany nesympatického ženského osadenstva. A nie, nemyslite si, že mi vadilo ako tu bolo všetko genderovo naruby obrátené (humorne zaujala hlavne nahlúpla sekretárka v podaní Ch. Hemswortha). Hrozne mi trhali uši totálne trápne dialógy, ktoré tu viedli lovkyne duchov medzi sebou. A to radšej nespomínam šedivý, nudný a beznápadový scenár, ktorý bol uplácaný ako keby práve vyšiel z kravského zadku. V tomto smere kvitujem len chabý pokus o akúsi paródiu na pár veľmi slávnych filmov ale nič viac. Čo sa týka vizuálnej stránky a trikov, tak to bolo skôr niečo pre decká, ako pre dospelých. Škoda ďalej písať, záverom len toľko - pozerajte, len keď neviete čo s časom. 20/100 ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (20)

  • Takmer všetci hlavní protagonisti z pôvodnej verzie si zahrali cameo rolu, okrem Harolda Ramisa (Egon), ktorý zomrel. Na začiatku filmu je v kancelárii pri dverách vidieť aspoň jeho sochu. (modano222)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. července 2016 v Hollywoodu. (Varan)
  • Když jsou krotitelky naoko zatčeny a vyvedeny z hotelu, je zmíněna kniha „Jíst, meditovat, milovat“ od Elizabeth Gilbert. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (viac)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (viac)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (viac)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (viac)

Reklama

Reklama