Reklama

Reklama

Lisa (Reese Witherspoon) je žena, ktorá svoj život postavila na svojich športových výkonoch a športu sa venuje už od útleho detstva. Keď je vylúčená zo svojho tímu, príde o všetko, čo mala. Bezradne sa snaží viesť normálny a všedný život. To vedie k jej zoznámeniu s Mattym (Owen Wilson), profesionálnym baseballovým nahadzovačom a samoľúbym sukničkárom. Ešte predtým, než sa Lisa spoznala s Mattym, zúčastnila sa jedného rande s obchodníkom Georgeom (Paul Rudd) v deň, ktorý bol zrejme najhorším dňom v ich životoch: ona bola práve vyhodená z tímu a on dostal predvolanie na súd. Keď sa zdá, že sa im životy rozpadávajú pod rukami, spoznajú obaja, aké to je, keď vás stretne niečo neuveriteľné. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (273)

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Od Jamese L. Brookse očekávám uvěřitelné charaktery, romantický příběh, ale už od dob Lepší už to nebude určitě ne komedii. To je největší chyba, co od tohodle čekat. Romantický film je to každopádně na standartní úrovni s nepochopitelným chováním některých jedinců! ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Tohle mě příjemně pobavilo, i když je zde mnoho nedostatků, protože na svou dvouhodinovou stopáž to bylo v některých místech zdlouhavé a přitom bylo dost věcí nedotaženo. Ale našlo se zde pár dobrých hlášek. „To jsem asi podělal.“ „Z mýho hlediska ne.“ „Díky brácho.“ Nebo „Jak poznám, že jsem zamilovaný?“ „Když si na ty ostatní bereš kondom.“ ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Strasne unyla a roztahana vztahovka, ktora ked uz nema lepsi scenar, tak by potrebovala aspon poriadne zostrihat. Je to fakt skoda, pretoze obsadenie je hviezdne a to aj v tych najmensich epizodnych ulohach (asi najprijemnejsie je cameo Tonyho Shalhouba). Komedia to nieje. Lebo film neobsahuje prakticky ziadne humorne situacie. Romantika to tiez velmi nie je, pretoze ani jedna z postav az na zaverecne vyznanie lasky, vobec neriesi lubostne problemy. Ustredne trio sa proste viacmenej nahodne stretava. Neuveritelne zdlhavo si pokecaju o svojich problemoch a idu dalej. A tak stale dokola az si nakoniec dvaja z nich uvedomia, ze sa miluju. No a naviac je tu Jack Nicholson, ktory nema absolutne, co hrat. Je skoda, ze ked sa raz za par rokov objavi vo filme, tak si vyberie takuto zbytocnost. Film nestoji ani za jedno pozretie, lebo je konstantne nezaujimavy. A rozpocet 120 mega aspiruje na jednu z najvacsich financnych sprenevier v Hollywoode za posledne roky. 3/10. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Prumerna romanticka komedie o holce, ktera vlastne nevi, co chce. Nakonec ale zjisti, po cem presne touzi a tak by divakum mohla ukapnout slzicka. Lec - neukapla. Nektery hlasky jsou sice vtipny (scena v porodnici), ale vetsinou Reese Whiterspoon hazi hlasky, ktery asi scenarista vycetl ve sbirce aforismu. Postavy jsou ploche, nevyrazne, nicim nezaujmou. Skoda. ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Nebýt Reese Witherspoon, tak by bylo How Do You Know asexuální podívanou od začátku do konce. Pár zajímavých podnětů Brooks sice z kapes vysype, ale nestačilo to k mé plné spokojenosti. Od romantického filmu asi očekávám něco jiného, než duo hloupých spoluhráčů bojujících o srdce uvědomělé Smart Blonde. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (17)

  • Reese Witherspoon kvůli roli absolvovala několikaměsíční přípravu, během které se učila hrát softbal. (zajda404)
  • Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl. (Greg)
  • Výsledné honoráre režiséra Brooksa (asi 10 miliónov dolárov) a štyroch hlavných hviezd Witherspoon (15 miliónov dolárov), Nicholsona (12 miliónov dolárov), Wilsona (10 miliónov dolárov) a Rudda (3 milióny dolárov) dosiahli dokopy 50 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (viac)

Reklama

Reklama