Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Už sme tu mali všelijaké reality show, väčšinou za moc nestáli, a táto patrí určite medzi tie najslabšie. Na "Farme" sa mi nepáčilo nič. Vôbec ma nezaujala pôvodná myšlienka spraviť s desiatich tajtrlíkov poriadných hospodárov. Súťažiaci sa mi zdali nevýrazní, ba až nudní. Systém vyraďovania bol postavený úplne na hlavu. Nedialo sa tam nič zábavné, ani inak emociálne vypäté. Navyše to moderovala nemožná, úlisná Kveta Horváthová. TV Markíza vyprodukovala ďaľší ukážkový odpad! ()

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

V našich končinách vzniká veľa divných reality shows. Až som si na to dokonca aj zvykol, a odkedy tak často nesledujem televíziu, moc ma to neštve. Určite menej ako voľakedy za čias Vyvolených a Mojsejovcov. Na druhej strane, verím že keď Farmu pustíte svojím deťom tak im môže spôsobiť nemalú psychickú ujmu. Účinkujúci sú totálny dementi ktorý nevedia čo so sebou. Celý koncept je zábavný (a teraz bez urážky) len pre slaboduchých divákov a často som rozmýšľal ako takéto kraviny môžu vôbec niekoho baviť. Doteraz som na to neprišiel. ()

Reklama

DEMON odpad!

všetky recenzie používateľa

Jeden diel videny takmer cely a z dalsieho asi 10 minut. V oboch tychto castiach na konci niekto vypadol a pobral sa domov. Prirovnal by som to ku vsetkym ostatnym nepozeratelnym "reality" "shows", ktore neboli ani realne a uz duplom to nebola ziadna šou, len primitivizmus najhrubsieho zrna, urceny zrejme pre divakov intelektualne na urovni sutaziacich. Neviem, ci ludstvo osprostieva a preto potrebuje taketo relacie, alebo najprv prisli taketo relacie a z nich ludstvo osprostelo, ale ide to tu fakt do...lu brehom. ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 24.7.2011 - A je to tu opäť. Partia debilných dementov, ktorým tentokrát na ktorejsi stránke zverejnili aj životopisy (a je to fakt "počteníčko") v tzv. reality show, ktorej zmysel mi dlhodobo uniká už od počiatkov tohto "fenoménu" u nás. Vraj je to zábava. Bohužiaľ nie pre mňa. Kedysi sa takýmto ľudom vravelo povaľači a príživníci. Dnes sú to "celebrity". A kde v pekle je Šani ? (25.7.2011) ()

VVee69 

všetky recenzie používateľa

Akože podľa mňa je toto oproti Farmár hľadá ženu a podobných debilinách najobstojnejšia reality show. Má to aspoň nejakú tú úvodnú myšlienku a cieľ narozdiel od iných "show", ktoré sú len o tom, že ktorý súťažiaci je väčší obmedzenec. Nehodnotím prvú sériu tam som nevidel nič, ale tie ostatné sa na jedno oko pozerať ako tak dajú. Síce kadejaký obmedzenci sú tam furt, ale tak kto iný by išiel na Slovensku do takejto reality show. :) ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Zvieratá, ktoré postupne prinášajú súťažiacim, sú vypožičané a po skončení ich producenti musia odovzdať vlastníkom. (Greenpeacak)
  • Farma sa nachádza v malebnom prostredí Kopaníc, v jednej z osád v okolí obce Prietrž (neďaleko Senice). (Greenpeacak)
  • Pravidlá hry:
    1. V prvom týždni si spoločným hlasovaním zvolia súťažiaci farmára týždňa, ktorý riadi tím a rozdeľuje úlohy na farme tak, aby bolo o všetko postarané. Ostatné týždne farmára týždňa písomne nominuje vypadnutý účastník.
    2. Na farmu začiatkom týždňa prichádza aj hospodár, ktorý zadáva farmárom úlohu týždňa - napr. stavbu plotu, ktorú koncom týždňa skontroluje.
    3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.
    4. Všetci účastníci farmy hlasujú, ktorý z dvoch sluhov ide do duelu.
    5. Prvý duelant si vyberá svojho protivníka (okrem farmára týždňa, ktorý má imunitu), druhý duelant bez vedomia prvého vyberá úlohu do duelu (IQ, výdrž, sila).
    6. Následne idú do izolácie a neskôr do súboja, ktorý je zameraný buď na:
    • inteligenciu – napr. kvíz
    • výdrž – napr. rezanie dreva
    • silu – napr. preťahovanie lanom.

    Počas pobytu na samotke študujú „farmársky almanach“, kde sú rady a správne odpovede pre všetky duelové kategórie.
    Duel sa koná za prítomnosti ostatných súťažiacich. Ten, kto v dueli prehrá, odchádza domov a písomne určí nového farmára týždňa. (FL-cool-J)

Reklama

Reklama