Reklama

Reklama

Traja dlhoroční priatelia užívajú v byte, ktorý vyhral jeden z nich v reality šou. A keď sa povie, že si užívajú, tak so všetkým, čo k tomu patrí. Ani im sa však nevyhnú problémy. Tyler vyhrá v reality šou luxusný byt, a tak sa rozhodne pozvať svojich dvoch dlhoročných priateľov Heatha a Kierana, aby bývali s ním a pokračovali v slobodnom živote plnom večierkov a krásnych žien. Kieranovi sa však tento štýl života už zajedá a rád by pokračoval v plnení svojho sna - stať sa spisovateľom. Písanie mu príliš nejde a kamaráti ho prehovárajú, aby sa rozišiel so svojou priateľkou Ericou a užíval si s nimi život naplno. Situáciu však skomplikuje Tylerova sestra Trista, ktorá sa ho ako celebritu rozhodne navštíviť. A budúci spisovateľ sa do nej zaľúbi na smrť, čím sa situácia ešte väčšmi skomplikuje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (20)

alambert 

všetky recenzie používateľa

No, upřímně musím přiznat, že to je trochu blbost...ale!, postupně se film trochu rozjíždí a není to taková hrůza...je holt potřeba mít trochu trpělivosti... No takže: 1) tam bylo pár scének, které mě opravdu pobavily, 2) jsem se rád podíval na Kaley Cuoco v jiné roli než Penny a 3) April Scott byla opravdu sexy; přesně taková, jakou by každý kluk chtěl mít sestru a jakou by každý kluk chtěl, aby měl jeho kámoš za sestru...xD ()

MissKim 

všetky recenzie používateľa

Zas tak špatný to nebylo :) I když to možná hodnotím dost neobjektivně. Penthouse jsem viděla asi v půl čtvrté ráno, kdy jsem nemohla spát kvůli začínající nemoci a nebylo mi dobře. Zrovna jsem si uvařila čaj a listovala tv kanály, až jsem na film narazila. Podle názvu jsem tedy čekala nějakou erotiku.. a ono skoro nic :) Herecké výkony nic moc, děj taky nic moc, ani jsem moc nevěděla, co mi film chce říct..ale asi jsem sledovala s takovým zaujetím, že jsem ho dokoukala a něco si z něj i pamatuju :) 35%. ()

Reklama

seth82 

všetky recenzie používateľa

Ďalší otrasný pokus v koši s teenagerskými komédiami, s ktorými ako keby sa v poslednom čase pretrhlo vrece. Sto krát použitý scenár o rozchodoch a dávaniu sa dokopy, pričom tieto procesy prechádzajú rôznymi ťažkosťami, v tomto prípade ešte trápnejšími, ako v iných snímkach. Aj keď som tento film chcel využiť na zabitie nudy, považujem ho za totálnu stratu času... ()

Rehooo 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem obvyklou teen komedii se stupidním humorem, scénami a hláškami. Toho se mi na začátku filmu dostalo až až, ale v druhé půlce už o něco méně. Jako kdyby se film snažíl přeskočit na úplně jinou kolej. Dostal takový vážnější nádech. Nevím jestli to byl záměr a nebo jen takový pokus, ale byl to zajímavý tah. Díky tomu u mě film o nějaký ten stupínek stoupnul. Takže celkově to nebyl až tak špatný kousek. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Zřejmě pokus o intelektuálně se tvářící vztahovku. Bohužel výsledkem je film, který je doslova přecpaný nudnou vatou a na nějaké rozehrání čehokoli zajímavého již nezbylo místo. Penthouse je špatně napsaný, špatně natočený i špatně zahraný. Kaley Cuoco slouží jako magnet na alespoň část obecenstva, ve filmu je však (nevýrazně hrající) všehovšudy dohromady pár minut. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama