Reklama

Reklama

VOD (1)

Zvieratá v zoologickej záhrade Franklin Park zbožňujú svojho láskavého ošetrovateľa Griffina Keyesa. Griffin, ktorý sa lepšie cíti v spoločnosti levov než v spoločnosti žien, usúdi, že v tomto zamestnaní si dievča svojich snov veru nikdy nenájde. Jedinou možnosťou je odísť zo ZOO a nájsť si zaujímavejšiu prácu medzi ľuďmi. Zvieratá však jeho zámery včas odhalia a v záchvate paniky sa rozhodnú porušiť prastaré pravidlá mlčania. Odhalia pritom svoje najväčšie tajomstvá - dokážu hovoriť! Aby Griffina nestratili a primäli ho zostať medzi nimi, rozhodnú sa mu udeliť špeciálne lekcie spoločenského bontónu, zoznamovania a dvorenia – a to všetko v rozkošnom zvieracom štýle. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (295)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Adama Sandlera mám rád, ale udělal jsem obrovskou chybu, když jsem se nepodíval, o čem tenhle film má být a hlavně jsem nezkoukl trailer. Šokovalo mě totiž to, co následovalo. Ošetřovatel Kevin James je lůzr a zvířata, o která se stará, se mu rozhodnou pomoct. Jenže to ještě neví, že mluví, což se po chvíli taky dozví. Ono se to tváří blbě, ale je fakt, že i takový filmy občas dokážou fungovat. A tenhle film občas tak i docela funguje, jenže tohle mi přijde, že už od počátku bylo myšleno jenom jako taková ptákovinka pro rodiny s dětmi, což teda nevím, jestli to děti bude lákat. Každopádně Adam Sandler nezklamal a jeho dabing té roztomilé opičky tam potěšil, oproti samotnému filmu. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Cekal jsem totalni kokotinu, ale tohle je takova traparna, ze se to jen tak nevidi. Vymastena variace na Dr. Doolittlea, kde tlusty hovado James chce zbalit sexy zenskou a radi mu v tom zvirata, kde kazdy ma samozrejme nejakou tu genialni radu typu hod na ni hovno, oznackuj si rajon, zastras soupere a podobne a James toho samozrejme vetsinu vyplni a nasleduje nejaka ultra trapna scena. Opravdu tady neni moc cemu se smat, snad jen super uchylackymu dabingu Sandlera, jehoz opice je jedna z mala zabavnejch veci na filmu (spolu s Jeongem ve svy typicky roli uchylaka). Aspon, ze celkove se dabing docela poved a triky taky nejsou marny, ale jinak to je opruz. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nejsem si vědom toho, že bych někdy pařil s gorilákem, cválal na pštrosovi nebo vrhal lejno po své vyvolené. Nicméně to byly jediné tři chvíle z tohoto snímku, při kterých jsem se skutečně pobavil. Obávám se však, že kdybych ve svém životě balil samici dle zvířecích manuálů, tak bych byl stále ještě panicem, ale život je krátký, tak si jdu vyzkoušet v praxi pár triků k páření. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu znesiteľná jednohubka s veľmi sympatickým Kevinom Jamesom. Kto by to bol povedal, že tento usmievavý tučko, prerazí do Hollywoodu. Strašne moc mu prajem nejakú veľkú úlohu v ktorej by naplno ukázal ak nie svoj komediálny, tak aspoň herecký talent. Zoošetrovateľ je jednoduchým filmom. Snáď by som povedal, že v prvej hodinke je veľmi svižný a vďaka digitálnym zvieratkám aj zábavny. Posledná polhodina sa nesie v znamených všetkých možných amerických klišé aké vôbec existujú v tom najhoršom možnom prevedení. Ale ako vravím prvá hodina bola veľmi v pohode. Viem, že takých filmov bolo milión, ale ja skrátka zbožňujem to puto medzi zvieraťom a človekom. A aj keď sa jedná o rozprávočku, má to niečo do seba. A ako bonus je tu očarujúca Rosario Dawson. ()

H.Gordon odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla taková ztráta času...tomuhle filmu nemohhu dát ani 10 %...nesnáším tenhle typ humoru a ještě k tomu, když ve filmu zvířata mluví a nefungují, tak jak mají. Nento film byl prostě nehorázně trapný a nikomu ho nedoporučuji...stáhla jsem si to hlavně kvůli Stallonovi, ale nedošlo mi, že bude pouze mluvit jedno ze zvířat... ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (14)

  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama