Reklama

Reklama

VOD (1)

Erin (Drew Barrymore) má ironický zmysel pre humor a jej otvorenosť okúzlil Garretta (Justin Long). Iskra preskočila a je z toho plnohodnotná letná láska. Ale len do momentu, keď sa Erin bude musieť vrátiť do San Francisca a Garrett zostane kvôli práci v New Yorku. Lenže keď sa šesť týždňov radovánok nenápadne zmení v niečo hlbšieho, ani jeden z nich si nie je istý, že to chce ukončiť. A aj keď si z Garretta a z jeho vzťahu „cez telefón" kamaráti Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) robia žarty, nechcú svojho "kamoša" stratiť kvôli úletu s neistým koncom. Rovnako tak Erin je na Garretta upätá až príliš. A to sa nepáči jej vydatej sestre Corrine (Christina Applegate). Ale napriek rozdielnym mestám, opatrným kamarátom a rodine, tento pár možno našiel niečo ako lásku a s pomocou SMS a nočných hovorov, možno tú vzdialenosť prekonajú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (305)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Marná snaha o humor – jehož zdrojem asi mají být buranští hrdinovi kamarádi - a ani romantika se nevyvedla. Spíš je to otravný film o lidech, co si telefonují, aby za sebou občas přiletěli a pak se vytáhne jeden nepravděpodobný konflikt – jak se dalo čekat – který je tu scenáristicky vklíněný zcela násilně. SHRNUTÍ: Kdo to neuvidí, o nic nepřijde. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Budem úprimný a možno neprimerane tvrdý, ale... Drew Barrymore je mi nesympatická ako pondelňajšia ranná cesta do roboty počas mrazivej zimy, tej osudovej romanci som neveril ani trochu (asi sto krát som si položil otázku, prečo sa teda kua nepresťahovali, buď jeden alebo druhý, keď sú taký presvedčený o svojej fatálnej láske?!), celé mi to prišlo ako kompilát citácií a inšpirácií z iných, lepších filmov. Ono je fajn, že sa to snaží byť akože "true", ale cítim z toho chlad, kalkul a je mi jedno, že tí dvaja boli v tom čase aj pár, pretože mi boli ukradnutí, chémia žiadna... Pre objektivitu, pár scén (cca tri) bolo vynikajúcich, napr. sex v kuchyni:) ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Nesmírně šablonovité, ale díky obsazení a místy opravdu velmi vtipným scénám film pobaví. Snad jen v závěru filmu lehce dochází dech, zejména proto, že humor jde do pozadí a důraz je kladen na tu předvídatelnou dramatickou složku. Každopádně mě překvapila chemie mezi Justinem Longem a Drew Barrymore, tyhle dva bych si na pár rozhodně netipl. ()

khedy 

všetky recenzie používateľa

Na 5* to sice není, ale stejně jako Kleopatra jednu hvězdu přihazuju, protože tahle komedie si to prostě a jednoduše vzhledem ke zde nízkému hodnocení (64%) zaslouží. Čekal jsem klasické trapné fórky a scény propletené klišé. Místo toho jsem však dostal pořádnou dávku inteligentního humoru, který mi sedl jako málokterý a příběh při kterém jsem téměř ani na minutu dopředu netroufal předvídat. K tomu všemu ještě sympaťák Justin Long a jako vždy úžasná Drew Barrymore...nemám co dodat, v rámci žánru velmi příjemné zpestření. ()

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

U filmů z tohodle zprofanovaného soudku se počítá s humorem pokleslejšího levelu podle osvědčených šablon a představ o masové zábavě nebo s nášupem cukrové vaty, v nejhorším se přitlačí na obojí. Dál než se zdálo je jiný případ. Člověk tedy jaksi zůstává dlouho ve střehu, ale s postupným uvolněním musí chtě nechtě konstatovat, že výše citované se, bohudík, nekoná. Naopak se svěžími vtípky a poměrně civilní vztahovou zápletkou nechá rád a zcela odzbrojit. Na 5* to sice přímo není, ale když jste tak nepřející (64%), tak to já si zas přihodím. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (4)

  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama