Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (268)

HonzaSim 

všetky recenzie používateľa

Trochu jsem se nechal unést označením "animovaný." Animace tam sice byla, ale jen na dvě postavy. Filmy, kde se půlí animace a hranou částí, nekončí dobře a tohle to jen dokazuje. Méďa Béďa patřil mezi mé oblíbené, ale jen v kreslené verzi. Zvědavost vidět to s 3D animací, ale byla silnější. Nudnější film aby člověk pohledal. Tohle snad nemůže bavit ani děti. Výsledek ještě prohlubuje fakt, že je to jen stupidní americká komedie. Bylo mi za tvůrce až trapně. Jestli mám najít nějakě pozitivum tak jsou to samotné postavičky, které se povedly, jsou roztomilé a do hrané části zapadly. Ostatní z toho udělalo pitomost k pohledání. Vhodné pro děti do 6 let, jestli vůbec. 20% PS: Komentář uživatele Dever mě pobavil nejvíc. "Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz." Reakce: Díky za vyčerpávající info, to se máš čím chlubit! ()

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Dehonestujúce znesvätenie "Méďu Béďu" (ako ste na tento "preklad" bratia Česi prišli?), aneb filmová samo/vražda, ktorá Vás donúti ľutovať vlastné oči. Dúfam, že sa nechystá pokračovanie tejto primitívnosti, ktorá mi svojou hlúposťou po (skoro) všetkých stránkach pripravila o hodinu kratší život. Kde sa dá reklamovať môj zabitý čas? ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Stejne jako v pripade Smoulu - kokotina, ale ne tak hrozny, jak jsem se bal a v ramci moznosti docela zabava. Pribeh je vicemene standard pro podobny druhy filmu namichanej s typickejma zapletkama z animovanyho serialu o Bedovi, takze vysledek je lehce moralizujici, sem tam trochu trapna, ale jinak docela svizne odsejpajici zabava. Sem tam nejakej forek pobavi, dvojka animovanejch medvedu a jedna zhulena zelva zapadli do realnyho prostredi docela solidne a Cavanagh je desna drzka, ale sympatak. Celkove tak idealni odpocinkova nenarocna zabava. ()

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Blbost. Hloupost. A dětem to kazí dobrý vkus. A nejen jim. Hrozivá částečně CGI blbost, s tou nejprostší zápletkou a otravnými charaktery kam se podíváš. Vlastně ani nevím, proč dávám tu jednu hvězdičku, snad z lítosti. Přistupoval jsem k tomu, že je to děsná blbost, ale dával jsem tomu šanci. A je mi líto, že ji Méďa Béďa nevyužil a zůstal blbostí, která je nudná a otravná i na poměrně krátkých osmdesáti minutách. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

No to koukám! Nadával jsem na to že to bude kravina nehorázná..ale hlavní poster vyvěšenej u nás v práci společně s animákem Hop mě nalákali..a nakonec je to docela dobrá rodinná komedie a pohodovka hlavně Béďa co má furt hlad :-) no jako velký překvapení ale na origoš to samozřejmě nemá...má to taky své vady atd..proto průměr no. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama