Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (268)

Bingos 

všetky recenzie používateľa

První 2 minuty filmu stačily, abych přesně věděl jak se celý "děj" vyvine. Padouši: Co jiného než nějaká zlotřilá korporace ovládaná starosty a papaláši, kteří jsou strašně chamtiví a fakt zlí... Klaďasi: Jasně, že ňáká roztomilá aktivistka a nějaký ňouma, který taky chce něco zaručeně správného. Všichni za něco bojují a pak dopadne všechno tak pěkně, že se tomu smějeme, až se za břicho popadáme. A pak je tu ještě nechutně animované a zasraně otravné chlupaté prase, které má být hmmm .... vtipné? A to jsem měl původní seriál docela rád.... ()

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Dehonestujúce znesvätenie "Méďu Béďu" (ako ste na tento "preklad" bratia Česi prišli?), aneb filmová samo/vražda, ktorá Vás donúti ľutovať vlastné oči. Dúfam, že sa nechystá pokračovanie tejto primitívnosti, ktorá mi svojou hlúposťou po (skoro) všetkých stránkach pripravila o hodinu kratší život. Kde sa dá reklamovať môj zabitý čas? ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Sterilní slátanina s minimem vtipů, která se neznaží absolutně vybruslit z rutinny typicky infantilní rodinné zábavy, která pobaví opravdu jen děti do osmi let.Výdělek týhle slátaniny opět dokazuje, jaké v americe frčí filmy a proč jsou všobecně američani totálně vymaštěný...ještě aby nebyly, když jejich děti mají nejraději tyhle tupý zvratky.Jako plus můžu snad jen vzdát hold povedené animaci, tý ujetý želvě a faktu, že vaše malé dítě bude aspoň 77 minut držet zobák.Dabing Tůmy už se stáva opravdu nesnesitelný.15%. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Stejne jako v pripade Smoulu - kokotina, ale ne tak hrozny, jak jsem se bal a v ramci moznosti docela zabava. Pribeh je vicemene standard pro podobny druhy filmu namichanej s typickejma zapletkama z animovanyho serialu o Bedovi, takze vysledek je lehce moralizujici, sem tam trochu trapna, ale jinak docela svizne odsejpajici zabava. Sem tam nejakej forek pobavi, dvojka animovanejch medvedu a jedna zhulena zelva zapadli do realnyho prostredi docela solidne a Cavanagh je desna drzka, ale sympatak. Celkove tak idealni odpocinkova nenarocna zabava. ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Film je to zlý snáď po všetkých stránkach, vyzerá lacne a obsahuje do bodky všetko klišé rodinných komédií. Na druhej strane sa mi ale nezdá, že by Yogimu, ako charakteru, nejak poškodil. Ten je tu viac menej vtipný a klasicky stále čosi vymýšľa. Aj Bubu je fajn. Šarmantný a roztomilý ako vždy. Horšie je to so zápletkami, ktoré sa týchto dvoch netýkajú a tie sú bohužiaľ hlavnejšie. Myslím, že romantické scény a zápletku s mladým správcom označia za nudné aj malé deti. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)

Reklama

Reklama