Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V novom prípade je veľa nejasností a začínajúci kriminalista Petr Hanika (Vladimír Dlouhý) bude mať poriadne zamotanú hlavu. Dve ženy súperia o jedného muža. Svadba znamená, že vyhrala len jedna. Logicky sa dá predpokladať, že tá druhá, ktorú si ženích nevybral, je osoba, ktorá sa bude chcieť pomstiť. A vyšetrovať bude potrebné nielen stratu svadobného daru - farebného televízora... Ako sa s týmto spletitým problémom popasuje náš benjamín kriminalistického remesla? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

sator 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Langmajer ..🙃 Uhlíř Kolařík (Jan Schánilec) říká při domovní prohlídce " a za to že poslouchám Prahu 3, mě nechcete zavřít?! "Označení Praha 3 se používalo pro zakázané a později už jen rušené rozhlasové stanice jako Svobodná Evropa, Hlas Ameriky a další, které lidem v totalitních státech přinášeli necenzurované zprávy. Rušičky na našem území utichly po 36 letech, 16. prosince 1988 po uvolnění které přišlo z tehdejšího Sovětského svazu. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Já si na tituly moc nepotrpím." "Tak to jste v týhle zemi asi jediná!" Na svadbách sa kradnú ženísi aj dary. Hanika odmieta lietať rogalom, nestačí držať krok v Teplého filozofickej putike s boxerským uhliarom Duškom a znovu obmení frajerku za zubárku Svobodovú. Za tri domové prehliadky, ktoré nič nepokazia. ()

Reklama

Reklama