Reklama

Reklama

Ľadové sny

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá, krásna a talentovaná Alexis Winston pochádza z malého mestečka a stáva sa krasokorčuliarskou superstar. Ale jej cesta k úspechu nie je vôbec jednoduchá. Stojí ju veľa úsilia, sebazaprenia a hlavne - v starom domove zanecháva i svojho milovaného priateľa. Keď Alexis po tragickom páde oslepne, potrebuje niekoho, kto by jej veril; niekoho, kto by ju presvedčil, že má dosť síl znovu si obuť korčule a uskutočniť svoj sen. V dojemnom, inšpiratívnym a emocionálnom remaku romantického filmu, ktorý bol v roku 1978 nominovaný na Oscara, sa predstavujú americké krasokorčuliarky Taylor Firth a Molly Oberstar, olympijská spravodajkyňa NBC Andrea Joyce a olympijská medailistka Michelle Kwan. Zažite silu a radosť zo skutočnej lásky ... na ľade i mimo neho. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Tabitha

Tabitha (hodnotenie, recenzie)

Ani si nepamatuji, kdy jsem naposledy viděla tak strašně kýčovitý film, který by byl prvních 45 minut absolutně bez zápletky...i sledování mistrovství světa v krasobruslení má lepší zápletku a není to "zrzavé klišé". Dvě hvězdičky za hokej a pohledného mladého hokejistu.

Pretenderi

Pretenderi (hodnotenie, recenzie)

rozhodne moje lepšie 3* dokazuje to, že všetko sa dá, no človek musí sám chcieť, vidieť, že bodne aj pomocná ruka

vi.cky

vi.cky (hodnotenie, recenzie)

Krásny film z prostredia krasokorčuliarov. Dej bol napínavý a plný zvratov. No mrzí ma, že nakonec neukázali na koľkom mieste sa hlavná hrdinka umiestnila a ako skončila celá súťaž. To mi tam dosť chýbalo. Nebyť toho konca dala by som 5*, ale dávam len 4* :) No napriek tomu som mala krásny zážitok z filmu.

na príspevok reagoval roning85

Reklama

Reklama