Reklama

Reklama

VOD (1)

Pred pár rokmi došlo v chránenej prírodnej oblasti Black Lake k nepredstaviteľne krvavej tragédii, ktorú mali na svedomí obrovitánske a večne hladné krokodíly. Medzičasom sa však situácia pri idylicky pôsobiacom jazere i okolitých lesoch upokojila a temer nik si už na ňu nespomenie. Teda... Nespomenul. Dnes je však všetko opäť inak! Ale pekne po poriadku... Prednedávnom sa sem prisťahoval šarmantný zoológ Nathan Bickerman (Colin Ferguson) s manželkou Susan (Kirsty Mitchell) a synom Connorom (Jordan Grehs). Pôvodne chceli len vypratať a predať dom po Nathanovej nebohej tete, situovaný tesne pri jazere, no napokon tu zapustili korene. Okrem nich sa na tomto čarovnom mieste v čase vypuknutia nového krvavého kúpeľa nachádzali i partia mladistvých hľadajúcich dobrodružstvo a trojica mladých mužov, vedených skúsenou lovkyňou Rebou (Yancy Butler), ktorí sem prišli v nádeji na získanie jednej či dvoch skvostných trofejí. Dobrú náladu i odvážne plány všetkých výletníkov však zhatia rozdráždené krvilačné krokodíly, na čom má nemalý podiel i malý Connor. Ten totiž vo svojich nových chladnokrvných domácich miláčikoch prebudil driemajúcu chuť na zabíjanie surovým mäsom kradnutým z miestneho supermarketu! Nezvestných a brutálne rozdriapaných mŕtvych tiel neustále pribúda, a tak je len otázkou času, kedy sa už miestnemu šerifovi Willingerovi (Michael Ironside) aj napriek enormnej snahe nepodarí pred verejnosťou utajiť desivú pravdu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (99)

HonzaMag 

všetky recenzie používateľa

Do třetice všeho zlého :-( Nesmyslný scénář. Ultrastupidní dialogy, které ani mnohdy nedávají smysl. Směšné triky. Kulhající Michael Ironside (asi dávné zranění z Hvězdné pěchoty; na druhou stranu mu dorostlka ruka...). V hlavní roli zoologa/zoofila zaskakuje "prý dýdžej" Petr Zvěřina z Vyvolených. Jednoduše velká slabota a ztráta času. ()

Pilda17 odpad!

všetky recenzie používateľa

Po průměrné možná lehce nadprůměrné jedničce přišla dvojka, která už byla špatná a dlouho jsem se přemlouval jestli si třetí díl pustím nakonec jsem to zkusil.. Po 30 minutovém pokocháníčku jsem Lake Placid 3 smazal a odstranil, protože je to naprosto nekoukatelný béčkový film!!! Pokud chystají čtvrtý díl, už radši opravdu ne... ()

Reklama

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Béčko ne-li céčko na jedno kouknutí a zabití času. Na takové filmy se dívám jen z nouze, když nemůžu usnout. Jsou točeny na jedno brdo, takže vím, co se stane v další minutě, proto žádná velká zábava, jen se dostaví únava a to je účel dívání se. Jedna * za to, že díky těmto filmům se mi opravdu pak podaří hezky usnout. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Mnohdy se říká, že do třetice všeho dobrého, ale tady to tak nefunguje. Krokodýlové vypadají otřesně, jejich digitální zpracování trapně - stejně jako většina vizuálních efektů. Co taky čekat od společnosti SyFy, která tenhle kousek měla pod patronátem. Dějově sice film nebyl zas až tak špatný, ale tvůrci se opět nevyvarovali nelogických chyb a samotné chování postav bylo spíše k smíchu (nebo pláči), zbytečného natahování děje (kdy akci střídala nuda) a většina krvavých scén byla rovněž upravena počítačem, což bylo patrné na první pohled. Přesto všechno tenhle kousek neodsuzuji do odpadních vod, protože místy jsem se tu přece jenom i zasmál. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Za 11 rokov svojej existéncie prešla séria Lake Placid dlhou cestou, večná škoda že smerom strmo dole. Kým svižná, zábavná a miestami aj hororová jednička z roku 1999 bola vďaka čierno-čiernym humorným zložkám vcelku prijemným relaxom, tento, už na tretí krát riedený cajrajt je poznačený vôňou žumpy. až tam sa na poli kvality prepracoval krokodíl, obývajúci kedysi čisté vody jazera. Na koniec štípku optimizmu, ešte stále to nie je také zle, aby to nemohlo byť horšie. Keď uvidím zmienku o pripravovanej štvorke, začnem sa triasť ako osika... ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama