Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenzie (179)

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Husk prináša zaujímavé zistenie, že dobre skombinované klišé môže byť veľmi účinné. Niekedy stačí iba málo, keď niečo vbehne alebo vletí do cesty, pokazí sa auto a o strašidelný príbeh je postarané. Tvorcom filu sa vcelku darí vytvárať nepríjemne hustú atmosféru a svoj podiel na tom má určite aj prostredie. Nedbalé kukuričné lány, uprostred strašiak, ktorý smrdí ako mŕtvola, vo vysokej tráve kameň a na ňom odkaz na bibliu (Genesis 4:11), ktorý obsahuje spoiler! Ľakačiek je tu viac než dosť (aj samoúčelných), nájdu sa tiež brutálne scény, pričom dôraz je na ich estetickej stránke a záhada sa pekne pomaly odkrýva. Proste sympatická jednorázovka. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

Presne takto si predstavujem klasický nenáročný horor. Skupinka trpiacich ľudí, ktorí rad za radom idú off, sem-tam sa zľaknem, dobre sa na to pozerá, rýchlo to ubehne a nemusím sa chytať za hlavu, že čo to je za blbosť. V žiadnom prípade som sa nenudil, tá hodinka aj dvadsať ubehla výborne a na znudený večer je Husk tak akurát. Zopár vychytávok potešilo, inak títo kukuriční strašiaci nijak nevybočujú z priemeru. Inak také veľké pole... mám chuť na kukuricu. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(81/2012, DVDRip) / Konečne nejaké to pozitívne prekvapenie z nezávislých hororových vôd, lebo žáner nám pomaličky upadá. Na Husk-u je vidieť dve veci: talent a nadšenie. Najlepšie na celom kúsku je ale spojenie skvelého protredia kukuričného poľa a parádneho Scarecrowa, ktorý behá po poli ako zbesilý, človek nikdy nevie odkiaľ číha. Samozrejme postavy sú tupé ako sa na daný žáner patrí. Pre fanúšikov hororov podľa mňa povinnosť. Nie že by to celé bolo až také geniálne, ale nakoniec na tom ani netrváme :) (8/10) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Po Jeepers Creepers, Hneve duší, sérii Kukuričné deti alebo Dark Night of the Scarecrow ďalší „poľový horor“ a musím sa priznať, že mi je prostredie kukuričných a iných polí, obohnaných lesmi, kde len kde-tu stojí farma, čoraz bližšie. Husk ma nečakane pozitívne prekvapil. Iste, nie je to žiadny veľký zázrak, ale je oveľa lepší, než som čakal. Páčilo sa mi, že ide o chlapskú jazdu, páčilo sa mi prostredie poľa a farmy v ňom, herci boli vcelku sympatickí a scenár poskytol osviežujúcu mytológiu okolo ústredného zla (kliatba preskakujúca z obete na obeť, nemožnosť vraždiť mimo poľa, šitie si kostýmu, zlikvidovanie sňatím masky...). Produkcia: Courtney Solomon (Americká kliatba). ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama