Reklama

Reklama

V každej rodine by sa našla nejaká čierna ovca, ktorá je vždy o niekoľko krokov pozadu a nedokáže si usporiadať svoj chaotický život. Sestry Liz, Miranda a Natalie by o tom vedeli rozprávať. Ich brat Ned, bývalý majiteľ biofarmy, je totiž nevyliečiteľný dobrák, poctivec a idealista, ktorému nekonečná dôverčivosť prináša nemalé problémy. A to nielen jemu, ale aj jeho blízkemu okoliu. Ned je v praktickom živote doslova nepoužiteľný, ale ako brata ho musia tolerovať. Keď však pre incident s marihuanou na farmárskom trhu skončí za mrežami a priateľka ho vyhodí z farmy, sú to opäť jeho sestry, ktoré mu pomôžu. Po návrate z väzenia ho každá z nich u seba na chvíľu ubytuje, aby si zariadil nový život. Netrvá dlho a Nedova absolútna úprimnosť im všetkým obráti životy hore nohami. Napokon si rodina uvedomí, že Nedova bezbrehá viera v poctivosť ľudstva nie je až taká smiešna a zbytočná hlúposť. Občas aj v dnešnom skazenom svete totiž prinesie skutočný zázrak! (TV JOJ)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (194)

6thSun 

všetky recenzie používateľa

Další variace na téma měkkosrdcatý a skrz naskrz dobrácký týpek. V reálném životě bych s takovým člověkem rád pobyl, ve filmu ale jeho existenci tolerovat nehodlám, neboť znamená obrovský scénáristický cheat, který navíc v tomto případě není obalen dostatečně zajímavým příběhem. 40% ()

dee-key 

všetky recenzie používateľa

První co mě na filmu zaujalo, je způsob, jak se Češi překonali s překladem názvu. Slovo můj nahradili za náš, ovšem v angličtině (v době kdy jsem komentář psal, ten název vypadal jinak). Ne že by mě to překvapovalo... Každopádně film by se dal shrnout slovy, že jde o ne zas tak vtipnou komedii o prostoduchém chlápkovi, který všechno myslí dobře, ale jeho sourozenci to nerespektují nebo ho chtějí využít a v důsledku toho všechno zlé vypadá, jako by to byla jeho chyba. Paul Rudd je na každý pád dobrý herec a film ne jedno kouknutí je docela dobrý. ()

Reklama

Joe321 

všetky recenzie používateľa

Biografie penera. Ocení lidé, kteří na většinu otázek odpovídají "nevím" nebo "je mi to jedno". Pod název není moc co napsat. Jedině tak, že nebýt hereckého osazenstva, jednalo by se o silný průměr. Takhle si člověk úživá herce a více herečky. -"Nothing like two dudes and a dog making candles." -"Such a cliche." ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Mnohí si myslia, že byť naivným, pravdovravným, úprimným idealistom je pozvánkou k nálepke idiot. Možno sa to tak niekedy v tomto svete javí, ale to nie je chyba tých "idiotov". Nenápadný snímok so slušným obsadením je malou sondou do americkej rodiny a je len škoda, že záver bol príliš zjednodušený. ()

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Evgenia Peretz, David Schisgall | Hudba: ? | Produkcia: Anthony Bregman, Peter Saraf, Marc Turtletaub | Distribúcia: The Weinstein Company (US), Entertainment Film Distributors (UK), 20th Century Fox (Worldwide) | Štúdio: Dune Entertainment, Big Beach Films, Likely Story, The Weinstein Company | Rozpočet: 10 miliónov $ | Tržby: - $ || ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama