Reklama

Reklama

Somrák s brokárnou

  • Kanada Hobo with a Shotgun (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ďalší projekt založený na Grindhouse traileri s rovnakým názvom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde zákon so spravodlivosťou podliehajú zločinu a násiliu. Proti skorumpovanému policajnému štátu sa postaví jeden bezdomovec s brokovnicou, ktorý na ceste za spravodlivosťou postrieľa zopár skorumpovaných policajtov, pedofilného Santa Clausa a mnoho iných chrapúňov. (ČSFD)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (288)

petero 

všetky recenzie používateľa

Hobo with a Shotgun je po Machete ďalší vydarený prevod trailer to film. Po kraťásku som celovečerák ktovieako s nadšením neočakával, podobne ako pri Machete, ale z úplne iného dôvodu, výsledok je nakoniec výborný a to si Eisener na rozdiel od Rodrigueza vystačil iba s Rutgerom Hauerom. Už Treevenge naznačil kvalitatívne zlepšenie v rámci réžie a celovečerákom Hobo with a Shotgun to len potvrdil. I keď Hobo nie je až tak zábavný ako Machette, rozhodne je vizuálne až komixovo štýlový, nápaditý, poriadne čiernohumorný, masakrálne krvavý a Jason Eisener je v týchto momentoch ako ryba vo vode. Vo chvíli keď sa Hobo dostane k brokovnici nasleduje nezastaviteľné inferno, ktoré šlape ako po masle až do konca. Tie scény s čiernobielymi mafiánmi na korčuliach a obrnenými zabijákmi nemajú chybu a tam kde sa v normálnej produkcii haltuje, tu sa s oduševnením drtia prsty. Skrátka, Hoba som zhltol ako malinu. ()

Korbitch 

všetky recenzie používateľa

Ubohá napodobenina Tromy mě celou stopáž akorát utvrzovala v tom, že kdo má prachy, může točit sebevětší píčoviny. Lidi jsou ubohý, prodejný ovce, který půjdou za penězi třeba i do pekla. Nejinak je to v případě i sráče s brokárnou, kterej sežral všechnu moudrost světa a přitom živoří na ulici. Přitaženost za vlasy byla tak šílená, že nebýt trpělivým divákem, vypnu tu sračku ve 40. minutě. Konec samozřejmě odhadnutelný dopředu, jenž se naprosto vyplnil do posledního detailu. Jen proto, že to nadneseně ukazuje všechny sračky světa jako nedotknutelný mafiány, zkorumpovaný fízly, vraždy malých dětí, pedofily a jiný svinstva, tak kvůli tomu opravdu vyšší hodnocení dát nemůžu. A když vám to stačí, abyste tak hnusnej film vytáhli na 65%, budiž vašemu brouku mozkožroutovi vaše lebka lehká. ()

Reklama

verbal 

všetky recenzie používateľa

Až příště vylezu z Tesca a přistoupí ke mě nějaký vagus s žádostí o cigáro, vrazím mu do ruky celý pakl, nadšeně se s ním podělím o půlku nákupu a budu doufat, že má rád Dobrou mámu, taveňák pro juniory a mraženou brokolici. Nic jiného mi totiž děcka nežerou. Triumfální návrat Velkého blondýna s černou brokovnicí, který ukázal Quentinovi, že i Auto zabiják nemusela být taková nudná sračka! ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Krvák s trošku nesmyslným příběhem a drsným Hauerem, který ale nezaujme. Jeho moudra a hlášky mi nepřišli ani drsný a ani vtipný. Pár gore okamžiků, sem tam nějaká přehnaná scéna.. ale proč mě to nezaujalo? Prostě příběh mi nějak uniká z kontextu, je to celý takový nesmysl a na Rodriguezovi grindhousi to fakt nesahá ani po paty. Tohle mě prostě nezaujalo ale těším se na další grindhousi. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Gigantická porce gore a splatteru. Hobo with a Shotgun coby oslava starých grindhousů se mi přesně trefila do vkusu a nálady. Příběh je hodně v ústraní a slouží pouze k zámince, aby co nejvíc lidí mohlo chcípnout tím nejbrutálnějším způsobem. To mi vyhovuje. Většina postav jsou buď vrazi, psychopati nebo úchyláci (často všechno v jednom) a efektivně končí před hlavní Hauerovy brokovnice. Film se teda s ničim nesere, jednou jsou to vystřelené mozky a vyvrhnuté vnitřnosti, podruhé nevinná děcka spálená ve školním autobusu. Je to krvavý, brutální, místy vtipný a rádoby dojemný. Takhle nějak má vypadat poctivý trash. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Brokovnice, kterou bezdomovec (Rutger Hauer) ve filmu používá, je Remington 870. (oje)
  • Auto, ve kterém jezdí Slick (Gregory Smith) a Ivan (Nick Bateman), je Bricklin SV-1, vyráběný v Kanadě v 70. letech. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama