Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (565)

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Až na ten trochu nasilu naaranžovaný spokojený život, se mi to líbilo. Jenom jsem asi pár věcí nepochopila, nebo komu z vás přijde romantické, když si váš partner prdne a vy jako reakci na to zavřete okénko, to má být jako důkaz lásky? Po nehodě to příběh mělo, dokonce mě to do něj vtáhlo, takže já si nemám až tak na co stěžovat. Jen až si holky nevzpomenete, že takovej fešák jako Tatum je váš muž, asi fakt máte něco s mozkem:) ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Sladké limonády často balancují na hraně snesitelnosti a jejich další zástupce není výjimkou. McAdams se do rolí vykulených holek od vedle hledajících pravou lásku hodí. Tatum může nabídnout pouze svaly a úsměv. Jeho postava by měla film táhnout za vysněným cílem a to se neděje, protože není herec, ale jen model. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

No bylo to sladký jak továrna společnosti Nestle a Channing byl s tou zamilovaností místy i dost otravnejm jediný co ho omlouvá, že šlo Rachel, kdyby šlo třeba Mirku Spáčilovou tak bych ho za tohle chování asi nakopnul doprdele. Teda doufám, že tohle se mě s holkou nestane i když při mý smůle, už abych se pomalu připravoval. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu se snímek tváří poměrně realisticky, konzistentně a mile bez obrovského tlačení na emoce, čehož jsem se bál. Jenže "nečekaný" konec, který se stane tak rychle, že ani nestihnete mrknout mi celkem vadil. Docela dobře se to ale veze na Tatumovi a McAdams, od něj jsem slušný výkon opravdu nečekal. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama