Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komediálne ladený príbeh o troch priateľoch, "skalných fanúšikoch", ktorí sa snažia získať vstupenky na významný futbalový zápas s brazílskym klubom. Všetci pracujú v projektovom ústave a robia všetko preto, aby mohli povzbudiť svoje mužstvo na chystanom zápase. Lenže všetko sa im vymyká z rúk... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (51)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Rodina a futbal nejde dokopy a podobne ani mne nepasuje dokopy futbal a komédia. Rozpačitý začiatok a ešte viac rozpačitý koniec. Keď sa športovo založení súdruhovia VB prejavia s ľudskou tvárou, to sa ani za socializmu asi nedalo uveriť. Niektoré veci ale ako komédia fungujú, čo sa nedá povedať o zaručenom recepte mydlo+káva+krieda na horúčku. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Skôr silné tri hviezdy, ale kvôli akútnemu nedostatku čohokoľvek pozerateľného zo slovenskej produkcie privriem očko. Film ako taký je veľmi naivný, ale takým milým spôsobom, že ho človek musí mať rád. Z každej sekundy tryská láska k futbalu, v podstate je to taká oslava fanúšikovstva, ktoré už u nás dávno vymrelo. Herecké výkony sú výborné a hoci sa námet vyčerpá rýchlejšie ako už tak skromná stopáž, po skončení filmu jasne prevažujú príjemné pocity. 7/10 ()

Reklama

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Počínaje Poláčkovými Muži v offsidu bylo rozhodnuto o jedné z nejoblíbenějších národních vášní. Skalní v ofsajde směle navazují a dokazují, že téma fanouškovství je stále aktuální. Ján Lacko zde ukočíroval celé trio Dibarbora, Mrvečka, Garlatty a už jen za to by měl dostat metál. Pro další generaci tu budou Ženy v ofsajdu. ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

2/10 Hodne rozpacita komedia, ktera neni radoby tendencni, ale satyra na pomery v socialistickem Slovensku je z toho citit skoro v kazdem zaberu. Pele ve vyberu na Tehelnou poli vubec neni a z kombinace "pozivatin" vyvolavajici horucku dostane dotycny leda sanci videt, co zjedol k ranajkam. Ale zabery z autenticke cutane mi prisly daleko zajimavejsi nez to, co predvadeji nejen cesko-slovensti futbalisti dnes... ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

pravdepodobne "kultova" slovenska komedia (vela slovenskych komedii nieje, hlavne tych dobrych), mna vsak prilis svojim humorom nerozosmiala a to i vdaka nasim trom hrdinom, ktori sa vacsinou chovaju ako hlupaci, ale finale na futbalovom zapase celkom vyslo ako i komedialne tempo na zaciatku (hlavne strih ma prekvapil svojou vydarenostou a spravnym nacasovanim)... ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (19)

  • V pôvodnom filmovom scenári, ktorý sa nachádza v Slovenskom filmovom ústave, nebolo v známej scéne, keď si Mrvečka (Michal Drozd)) „hodí menšiu horúčenku“, nič viac. Vtipný rozpis chýrneho receptu: „Mydielko, kriedička a kávička - a o chvíľu je tu horúčka ako hrom..." Ten doplnili herec až priamo na filmovaní. (Raccoon.city)
  • Futbalové scény sa nakrúcali prevažne na štadióne Slovanu v Bratislave a komparz tvorili študenti a dôchodcovia. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama