Reklama

Reklama

Moriaky chcú zvrátiť dejiny!
Dva odvážne moriaky Reggie a Jake vymyslia mimoriadne ambiciózny plán na záchranu svojich životov. Pokúsia sa zmeniť dejiny! Chcú sa vrátiť v čase späť do minulosti, aby zachránili seba a ďalších svojho druhu od predčasného konca na pekáči a následne na sviatočných stoloch. Ukradnú vládny stroj času, vrátia sa do sedemnásteho storočia a na oslave, ktorá založila tradíciu budúceho národného sviatku Dňa vďakyvzdania, odstránia zo sviatočného stola morky raz a navždy!
Príbeh dvoch neobyčajne odvážnych moriakov, ktorí zosnujú ambiciózny plán. Cieľom ich misie je cestou do minulosti zmeniť históriu a  zachrániť seba a ďalších svojho druhu od predčasného konca na sviatočných stoloch. Reggie je naivný, no dobrosrdečný moriak, ktorý pred sviatkami žije so svojím kŕdľom. Mnohí z jeho druhov sa už zmierili s osudom, že čochvíľa skončia na pekáčoch a budú súčasťou sviatočného stola. Reggie však tomuto osudu unikne. Prezidentova dcéra si ho vyberie ako šťastného moriaka, ktorý "dostane milosť". A tak Reggie odchádza do prezidentského sídla v Camp David, aby spolu s prezidentom a jeho rodinkou prežil aj on slávnostné chvíle na vysokej nohe. Reggieho luxusný životný štýl sa však skončí skôr, než stihne zahundrať „hudri-hudri". Jake, veľký silný moriak, má totiž veľmi dôležitý plán, ktorý si vyžaduje Reggieho súčinnosť. A tak ho napriek jeho nevôli z nového domova unesie. Cieľ je jasný - spoločne musia ukradnúť vládny stroj času, vrátiť sa do sedemnásteho storočia a na oslave, ktorá založila tradíciu budúceho národného sviatku Dňa vďakyvzdania, musia odstrániť zo sviatočného stola morky raz a navždy! (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 2

Recenzie (99)

tinedzer 

všetky recenzie používateľa

Ty vole. To bol ZLÝ film. Pre porovnanie, Turbu som dal 4 hviezdičky. Pretože som po skončení filmu mal dobrý pocit. Po tomto.... Bol som otrávený, vtipné miesta sa ku koncu stávali nevtipnými, boli otravné, príbeh stupídny a infantilný a soundtrack ma totálne zarazil. Accidentaly in love bez slov? Seriously? Takmer odpad. Nechoďte do kina, radšej podporte nejakého bezdomovca alebo dajte peniaze na Dobrého Anjela...ušetríte čas. !Spoiler! . . Vtip s angry birds absolútne dorazil dabing. ()

MiniRecenze 

všetky recenzie používateľa

Tady není co rozepisovat.Od snímku jsem si nic nesliboval a nakonec jsem byl i potěšen.Je to trhlé,ale v tom správném slova smyslu a dokonce se i dospěláci donutí zasmát.Nic extra to není ,jedná se o příjemnou oddychovou záležitost.Sem tam vtip,sem tam grimasa.Děj je zcela nesmysl,ale nezapomínejme,že se jedná o pohádku.Animaci bych zařadil mezi ty lepé zpracované,Vaše dítka určitě zabaví. TRHLÉ!!! ()

Reklama

Gaia.M 

všetky recenzie používateľa

Není to špatné. Vtipný animák. Jsou to ptáci a jak je známo, američtí ptáci nemají rádi co? Díkuvzdání přece! A tihle nejsou výjimkoou. Když se jednomu podaří dostat milost od toho dne, zdá se, že má vyhráno. Dostane se do bohaté rodiny, nosí bačkory, kouká na tv, cpe se pizzou. Bohužel je ale "Zachráněn". :D a tady to začíná. Dostanou se do stroje času, do dne prvního díkuvzdání. Samozřejmě se zamiluje... atd.. atd.. :) :) Vtipné, milé, nenáročné. Ale Shrek je prostě Shrek ;) ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Konec byl trochu přitažený za vlasy, ale jinak nemůžu zhola pochopit, co tak příjemný animák dělal rok a půl nehnutě na mé flešce. Zhlédli jsme jej konečně technicky vzato zcela náhodou s předem určenými domněnkami, že nám mnoho nepřinese. Ale předsudky se změnily ve spoustu chvil zábavy a legrace, která ústila z nemožných, ale vskutku originálně vtipných pasáží filmu. Po delší odmlce animovaný příběh, který nepřevýšil slávu těch nejlepších, ale proboural se do řad daleko nad ty průměrné. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Moriaci majú konečne vlastný animák, a dokonca vedia cestovať v čase ! Dejovo primitívny animovaný film, ktorý je určený všetkým vekovým kategóriam, sa rýchlo mení na bláznivú sci-fi komédiu a dvoch výborných postavách, kde ostatné slúžia iba na dotváranie deja. Hlášok a gagov je neúrekom, jednoduchý príbeh prinesie zopár akčných scén v peknej animácii, no do kina by som na to určite nešiel. ()

Galéria (132)

Zaujímavosti (8)

  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)
  • Původní název filmu byl Turkeys. (Illuminare)

Reklama

Reklama