Reklama

Reklama

Noaha Griffitha (Jonah Hill) vyhodili zo školy a teraz súrne zháňa prácu. Susedia ho presvedčia, aby skúsil opatrovanie detí. To sa zo začiatku zdá byť dobrý nápad, má to však jeden háčik – Noah absolútne netuší, čo také opatrovanie detí vôbec obnáša a nemá ani tušenia, ako sa to vlastne robí. Ukočírovať nezbedné detiská bude poriadne tvrdý oriešok. Dokáže vôbec Noah zvládnuť bandu malých rozmaznaných „teroristov“ a prežiť nočné dobrodružstvo v uliciach New Yorku? Táto skupinka si spolu užije množstvo nezabudnuteľných a vtipných situácii. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (120)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Už jsem měl s podobnou formou (říkejme tomu kopulačně pisoár brko komedie dle receptu strýčka Apatowa) tu čest s fantasy, female, dobrodružným, romantickým či rodinným aroma. Ale jako dětská babysitters noční adventura......tak na tomto poli jsem si odbyl premiéru. Premiéru, která se sice neodehrávala na pozadí s pod kaviárem a drahým šampaňským se prohýbajícími stoly, ale premiéru s pochcanou podlahou, vylízanou vagínou a nevinným dětským úsměvem jako poctivou buddy-kinder zábavou. ()

Herráček 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku jsem se obával strašný sr....čky... Ale v průběhu se z toho stal docela příjemnej oddechovej film, kterej neurazí... Jonah Hill je zoufalec, ať už hraje cokoli... (tím nemyslím, že by hrál až tak špatně, ale jeho herní projev asi neumí dosáhnout jiné úrovně)... Ty tři malý děcka byly lepší, než jsem čekal... Akorát to bylo postavený dost na hlavu... ()

Reklama

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

To mysleli vazne? Čakal som príjemnú rodinnú, vtipnú komédiu na ktoru sa budú môcť pozrieť všetci členovia rodiny a ne krizenie, prciciek s nejakou gangsterkou a filmom s drogového prostredia. Bol to tak vulgárne nechutné a nevľúdne skombinovany mix rôznych filmov, že sa to minulo efektu. Miestami mi bolo z toho zle. Veď.tento film kazí mládež. Toto mi nemohlo pozerať žiadne dieťa, lebo to dáva návod ako podpalit dom, začať s drogami a skončiť v zlej spolocnosti. Naviac to nebolo takmer vôbec vtipne. Jednoducho prepadák... ()

Shredder 

všetky recenzie používateľa

Dalsia komedia od Greena s ktorou u mna nezabodoval. Jonah Hill sa ocita vo velmi podobnej roli tej, ktoru si uz odskusal v Superbad, no tentokrat mu miesto McLovina a Ceru sekunduju tri male zakomplexovane a poriadne otravne deti. Scenar je pisany podla tradicnej priblblej americkej receptury so vsetkymi starymi znamymi klise, bez akejkolvek snahy o inovaciu. Pokusy o humor posobia strasne strojene, akoby tu bola obrovska snaha nakrutit blaznivu komediu, pri ktorej sa divaci budu valat od smiechu, ale pritom je vacsina situacii a dialogov zufalo nevtipna. Hill zachranuje co sa da, ale s takym zlym scenarom a nevtipnymi hereckymi kolegami toho ani on vela nezvladol. ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná komedie s dosti nesympatickým Jonahem Hillem a ještě víc nesympatickýma spratkama v hlavních rolích. No a když máte celý film chuť zabít jeho hlavní protagonisty a v duchu fandíte výbornému Samu Rockwellovi, aby Hilla už konečně odprásknul, tak to už je asi někde problém. Humor je navíc většinou dosti trapnej a zasmál jsem se asi tak u 3 scén, což je u filmu od režiséra Prince a pruďase docela šok. Doufám, že si jenom chlapec vybral slabší chvilku. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (2)

  • Během hlídání dětí Noah Griffith (Jonah Hill) sleduje film Temný anděl (1990). Fráze „I come in peace", která z televizoru zazní, je zároveň alternativním názvem staršího akčního snímku. (Lorge)
  • Telefonní číslo (917) 409-7838, které se objevuje na plakátech k filmu, je pravým číslem Jonaha Hilla, na kterém byl v době uvedení filmu osobně k zastižení. (pajik)

Reklama

Reklama