Reklama

Reklama

Beznádejný metalista Joe (Ryan Kwaten) je po nešťastnom rozchode so svojou priateľkou Beth (Margarita Levieva) deprimovaný a osamelý. Aby ho trochu rozveselili, jeho spolubývajúci Hung (Peter Dinklage) a Eric (Steve Zahn) sa ho rozhodnú zasvätiť do sveta LARPu, imaginárnej akčnej hry na hrdinov, ktorej účastníci sa prezliekajú za bojovníkov, čarodejov a rozličné nadprirodzené bytosti. Joe si hru situovanú do lesného prostredia s penovými mečmi a lepenkovými brneniami skutočne užíva, dokonca sa zoznámi s Gwen (Summer Glau), bojovníčkou, ktorá mu padne do oka. Zdanlivo idylické prostredie sa zmení, keď amatérsky čarodejník Eric za pomoci skutočnej knihy kúzel vyvolá z pekelných plameňov succubu – ľudožravú démonickú bytosť ženského pohlavia. Tá začne zmätených hráčov okamžite masakrovať a aby toho nebolo málo, vezme na seba podobu Beth, čo Joeovu situáciu ešte skomplikuje. V brutálnom boji proti skutočnému nepriateľovi musia LARPisti zložiť falošné zbrane a dokázať, že im v srdciach horí skutočný plameň hrdinstva. (SarumanKo)

(viac)

Diskusia

Wlastik

Wlastik (hodnotenie, recenzie)

Kdyby to bylo natoceno na zacatku 90. let tak tomu dam snad i 4*, ale toto neni z kapesneho ani jednoho z hercu. :D
Komu se ti hrci, popripadne scenarista, chtel(i) pomstit? Pribeh lehce podprumerny, ale 3*, za dobry ceckovy film. :D

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Priemerné. Čakal som vtipnejšiu nálož. Pár vtipov, sexi Summer Glau, trochu krvavého násilia a metalová hudba.

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

teď sem se na to dodíval a je to pecka! dlouho jsem se už tak u filmu nezasmál... fandům fantasy her a dračáku jenom doporučuju! :) 

Helo

Helo (hodnotenie, recenzie)

movieband

zrovna hledám, kde by se to dalo sehnat, ale torrenty se mi tahat něchtěj... snad to brzy někdo hodí někam na uložto nebo tak o.O

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

Helo

ten soundtrack vypadá dost dobře ... jinak na torentech se už objevily HD verze filmu, takže ještě nějaká dobrá duše dodá titulky a bude sa zas na co dívat :D 

na príspevok reagoval Helo

snared

snared (hodnotenie, recenzie)

příští tejden by to mělo vyjít na VOD. tak už se snad dočkáme.

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

Ale jako už by ten film měl být k sehnání sakra. Premiéra 28. října, do kin normálně vstoupil někdy v prosinci. Hodnocení má na imdb zatím hodně solidní. Tohle bude dobrej film, takový si Summer zaslouží.

Uživateľ Helo zmazal svoj príspevok.

Helo

Helo (hodnotenie, recenzie)

movieband

což to ano, Oscary z toho asi nebudou :) ale mohlo by to být fajn a přiznám se, že se na to docela těším... už jen kvůli některým těm hercům :)

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

Helo

proč? vim, že to bude hovadina a myslim, že horší, než jiné filmy, které sem viděl (a byly to průsery) to snad nebude ... takže já si myslim, že budu spokojen 

na príspevok reagoval Helo

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

takže po 11. únoru už by to mohlo být ke stažení?? esi jo, tak budu mít druhé Vánoce! a nebo taky opožděný dárek k mojim narozeninám .... moc se na to těším! 

na príspevok reagoval Helo

Reklama

Reklama