Reklama

Reklama

Macko Pu

  • Slovensko Macko Pú (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vráťte sa v tomto dojímavom pôvodnom filme do Stoakrového lesa, znovu sa stretnite s obľúbeným mackom a jeho bláznivými, no vernými priateľmi a vychutnajte si čarovný rodinný zážitok. Keď smutný starý Híkaj stratí chvost, Sova pošle celú skupinku - Pua, Tigra, Králika, Prasiatko, Kangu a Rua - na bláznivú výpravu, aby pomohli Híkajovi a zachránili Christophera Robina pred záhadným Baksunom. Macko, ktorý plánoval iba nájsť trocha medu, nakoniec prežije veľmi rušný deň. V tejto vynovenej klasike inšpirovanej piatimi príbehmi z kníh A. A. Milna a vytvorenej v Disneyho legendárnom, ručne kreslenom štýle sa jedna z najobľúbenejších postáv na svete predstavuje úplne novej generácii. Úžasne svojrázneho Macka Pu plného nových piesní jednoducho musíte mať. (Disney+)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (136)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $26,692,846Tržby Celosvetovo $49,871,429 Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,883,316Tržby za predaj DVD v USA $15,325,943║ Macko Pu ma nikdy nejak nelákal ale táto celovečerná verzia celkom ušla, pobavila. /60%/ ()

vypravěč 

všetky recenzie používateľa

Na (celo)večerní animované adaptaci slavné Milneho prózy jsem ocenil, jak se život všech postav (jejichž česká jména mě /spolu se strašlivým dabingem Jiřího Knota/ vždycky pú-ovský mythus distancovala) prolíná s jejich legendou-prózou, která jako literární smršť vpadá do jejich osudů. Žel zde jen papírových. ()

Reklama

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Dokonalý Macko Pu. Naivita až hlúposť postavičiek je tak okúzľujúca, až odzbrojujúca, že ich nemožno nemilovať všetky. Vrátane Späťsoma. Pre mňa takmer dokonalá rozprávka. Humor, láska, priateľstvo v každom zábere. A.A. MILNE je génius. Krásne. Tak čo ešte ten Späťsom vie, povedzte niečo aj vy tiež. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Úžasná rozprávka ktorá vo mne objavila stratenú a úprimnú radosť z rozprávok. Nádherný príbeh plný roztomilého humoru, zábavných charakterov a situácií ktoré vykúzlia úsmev na tvári bez väčšej snahy. Rozprávanie príbehu je veľmi atraktívne a dokáže zaujať už od otvorenia knihy, je tu plno banálnych situácií ktoré sršia humorom, rozhovory medzi postavami sú zabijácke, a keď započítam klasickú animáciu, razom je z toho srdcovka na roky dopredu. Winnie the Pooh je rozprávkou ktorá ma srdce a ukazuje to každou jednou sekundou ... ()

Bachy 

všetky recenzie používateľa

Čistá čtyřka. Milé, malé, hezké, krásné. Jen více takových epizodek. Musím říct, že od té doby, co jsem pár příběhu Medvídka Pú četl, mám k tomu animovanému malinko jinačí vztah. Přeci jen, i když je to seberoztomilejší, tak prasátko to prostě kazí. Kresba v knížkách je hezčí. Ale co, tady je zase gejzír nápadů a to především u scén "animace v animaci" - jestli víte, co tím myslím. Povedlo se a začínám mít z toho letošního filmového nadělení malinko lepší pocit. A zase mám něco s břichem. Stejný problém jako u Rattatouile - nekoukat hladový. A na závěr pár poznámek: Hnedtubud - perfektní překlad. John Cleese - svět potřebuje více Johna Cleese. ()

Galéria (108)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama