Reklama

Reklama

VOD (1)

Film Veľký zázrak vznikol na motívy skutočnej udalosti, ktorá zasiahla ľudí po celom svete. Rozpráva úžasný príbeh televízneho reportéra z malého mesta (John Krasinski) a zapálenej aktivistky (Drew Barrymore), ktorí sa spolu s podporou znepriatelených svetových mocností pokúsia zachrániť rodinu majestátnych veľrýb uviaznutých pod ľadovým príkrovom Severného ľadového oceánu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (27)

Trailer

Recenzie (81)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Takmer nikto nespraví nič bez toho, aby z toho niečo získal, veď veľryby má každý rád... A keď už sa raz niečo začne, tak sa to musí aj dokončiť - lebo vzdať to by znamenalo prehru! Ľudská vypočítavosť nemá hraníc... ale napokon sa dokázali spojiť aj tí najväčší nepriatelia pre dobrú vec a celá Amerika žila aljašskou senzáciou. Pekné, milé, autentické, k tomu ako vždy skvelá Drew Barrymore. Mám rád výnimočné filmy (takmer až rozprávkové) podľa skutočnej udalosti. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Achjo, znělo to tak slibně.. John Krasinski a Drew Barrymore ve filmu, který se odehrává v prostředí, kde se střetává tradiční kultura s moderní technologií.. Jde o záchranu zvířátek.. Objeví se tu klasicky v pozadí i love story.. Myslela jsem, že to bude hlavně MÉNĚ POLITICKÉ.. Trošku snaha o podporu Greenpeace, jenomže tam zatáhli najednou snad všechny nesmyslné "autority" - volby prezidenta, armádu, naftařské společnosti a nakonec i rudou armádu.. Jako jeden z miliónu nezajímavých filmů, co běží v USA na kabelovce, aby nudný život rychleji utíkal, dobrý.. Ale jinak bohužel vše :-( ()

Reklama

lucijelucije 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku nenápadný příběh, který moc nenabízel. Ovšem postupně se z filmu vyvinul docela hluboký závěr, a to stmelovaní mezi lidmi, vypadalo opravdu hezky. Spíš bych řekla rodinný snímek, který není drastický a ukazuje hlavně to dobré. Pointou ale asi nejsou úplně velryby, ale celosvětové vztahy, jak nám USA ukazuje. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Krásné, dojemné a hlavně podle pravdy. Opravdu srdcervoucí, chvílemi jsem byla celkem sentimentální. Drew Barrymore předvedla více než perfektní výkon a řekla bych, že celý snímek stojí na ní a na velrybách. Je zde výborně zpracovaný světový problém a pýcha lidí, publicita, sláva ale také cit a pomoc. Napětí v některých chvílích se opravdu dalo krájet, držela jsem všem "záchranářům" palce a chtěla aby to dobře dopadlo. Skoro bych řekla, že tam není téměř nic romantického až na poslední 2 minuty, což je dobře, jelikož se to do tohoto filmu ani moc nehodí. Rozhodně skvělá podívaná, lepší 4 hvězdy! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $20,157,300Tržby Celosvetovo $25,565,619Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,883,503 //počet predaných kusov 83,617Tržby za predaj DVD v USA $9,296,020 //počet predaných kusov 523,100║ Len povrchne lízle vo všetkých ohľadoch, vôbec to nemá patričný efekt, tvorcovia toto moc nezvládli. /40%/ ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • Přestože je film inspirován skutečnými událostmi, některé postavy jsou smyšlené. Příkladem je guvernér Haskell (Stephen Root). Ve skutečnosti byl guvernérem Aljašky Steve Cowper. (R´Hell)
  • Štúdio Glasshamer bolo požiadané, aby postavilo obrovské pracovné modely troch veľrýb, ktoré dostali prezývku Fred, Wilma a Bam Bam. Asi najväčšou výzvou bolo pre štúdio vyrobiť niečo, čo sa nezačne rozpadať pri mínusovej teplote -20 °C a tak, aby hydraulika stále fungovala. (Cue1)
  • Každý z robotov vážil 750 kg – živá dospelá veľryba cca. 150 ton. A kedže neplávali, boli na ich pohyby vo vode za potreby hydraulické žeriavy. (Cue1)

Reklama

Reklama