Reklama

Reklama

Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) je nájomný vrah, ktorý vezme akúkoľvek zákazku, ak je dobre zaplatená. To je dôvod, prečo prijme objednávku zlikvidovať šéfa drogového kartelu Pola Yakura (Ivan Kaye), ktorého práve prepustili z ukrajinského väzenia. Nie je však jediný, kto ho chce zabiť. Druhým je bývalý tajný agent Roland Flint (Scott Adkins), ktorý má s drogovým bossom nevybavené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ju tak dlho, až skončila v kóme. Brazil však netuší, že má byť návnadou pre chytenie Flinta, po ktorom poľujú skorumpovaní policajti z Interpolu. Pri prvom útoku Brazil zabije Yakurovho brata a Flinta vďaka nemu uväznia. Uvedomí si svoju chybu a Flinta oslobodí. Podlý Polo Yakur chce Flinta raniť na najcitlivejšom mieste, a tak zamieri za jeho bezmocnou ženou. Aj keď sú obaja zabijaci extrémne odlišní, napokon spoja svoje sily, aby zlikvidovali mocného spoločného nepriateľa, najbrutálnejšieho drogového bossa vo východnej Európe. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (205)

Beky 

všetky recenzie používateľa

Pokud byl rozpočet opravdu 4 mil. USD, tak klobouk dolu, líp to totiž natočit nešlo. Proč tam není víc akce?? To bude otázka tohoto filmu. Asi se jim nechtělo za ty prachy něco navíc ukazovat, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě vyjádření k filtru, který tady většina lidí kritizuje, aspoň v diskuzi, mě se líbí, protože takhle vypadá Rumunsko a jeho reálie přívětivěji než když si pustíte cokoliv od Seagala, kde vládne pouze šeď, tento filtr naopak parádně zakrývá nuzné prostředí. Jinak palec nahoru a doufám, že Van Damme ( Scott Adkins to bude mít velmi těžké se prokopat do Á ligy, protože zatím nebyl vidět v žádném áčkovém filmu, stunty nepočítám a mini štěky taky ne ) nabírá druhý dech a v Ex:2 nám vytře ještě zrak! Six Bullets s rozpočtem 10 mil USD, si troufám tvrdit je v dobrých rukách, v tomto směru bude kvalita s vyšším rozpočtem ještě stoupat. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.1/10] | me: V poriadku.... Film, ktorý začal ako ďalšia bečková akčná záležitosť dokázal predsa len trošku viac. Moje očakávania boli síce nulové, no kdesi v podvedomí som vedel čo ma čaká - čo sa po dejovej stránke aj naplnilo, ALE to čo ma milo prekvapilo boli práve brutálne tvrdé momenty a situácie, ktoré vyňali film z tradičných koľají tohto žánru a priniesli predsa len niečo čerstvé a zaujímave (niečo čo som veru nečakal :)). A práve vďaka tomu neostávam sklamaný... The thing about fairy tale endings, is that they're bullshit. ()

Reklama

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

EEee...no nie uplne zle, ale ta beckovost napriek vsadepritomnym kamerovym filtrom (teda vlastne jednemu zltohnedemu) je doslova hmatatelna. Spasu prinasa v celku zaujimavych zaverecnych cca 30 minut, kde sa stihne co to zamotat aj vymotat. Deti Varenbergove su ako by ich jeden otec mal, no treba povedat, ze najme Kristopher vela talentu nepobral...Co mi ale vylozene vadilo bola skutocnost, ze v tomto anglicky hovoriacom filme, po anglicky rozpravali asi tak 2-3 zucastneni...inak to este aj mne slovenskemu bacovi ;) trhalo usi. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Paganini? Kasparov? Nezkušený terarista? Kdepak. Viděli jste ten baret, hluboké existenciální myšlenky a nutkání řešit třídní rozpory? JCVD představuje Jeana Paula Sartrea (z důvodů omezení propagace tabákových výrobků bez dýmky) a tupá mlátička Adkins, která nemá ani tucha, že existence předchází podstatu, slouží v tomhle filozofickém podobenství jen jako zrcadlo dilemat souznění citu s rozumem. Kdo neumí číst mezi bukurešťskými řádky, tomu zůstane jen poznání, že chemie mezi ústřední dvojicí nefunguje, východoevropské lokace se svou jednakostí začínají zajídat, hepatitida kamerový filtr sucks a navíc se to bere až tragicky vážně (vyjma dvojsmyslného rozhovoru o hlazení želvy, ale to asi nebyl úmysl).. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Van Damme a parťák? Pre mňa trocha nezvyčajne, pretože väčšinou som bol u neho zvyknutý na sólovú úlohu, kde vládol svojimi päsťami počas celého filmu. To u mňa spôsobuje isté podozrenie, čo za tým môžem hľadať, či tvorcovia chceli starnúceho Van Dammeho posilniť mladou krvou v podobe Scotta Adkinsona, alebo ich spolupráca pramenila len naozaj ako spojenie dvoch nezlomných a konkurenčne vyrovnaných zabijakov. Každopádne to, už nebol film ako Dvojitý zásah, či Živý terč a presne tak dozreto a decentne pôsobilo aj jeho akčne počínanie. Obmedzená paleta farieb pridala filmu na temnosti, ale zase nie každý záber kamery bol presvedčivý a ideálny. V istých veciach tvorcovia ostali opatrní, keď Vincentovi nedovolili hlbší vzťah s mladou susedou, ale zase povolili v momentoch, keď niektoré veci detailne nedotiahli napr. zabitie Vincentovej susedy, či neprimeraný záverečný súboj Rolanda s tukom obaleným gangstrom. Škoda, že takmer najlepšia scéna prišla až na záver, keď nastala dobre zostrihaná akcia, prebiehajúca súčasne na dvoch miestach. Film ma zaujal a nenudil, takže dávam 60%. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (14)

Reklama

Reklama