Reklama

Reklama

Čeľuste 3D

  • Slovensko Noc žraloka (viac)
Trailer

Horúce flirtovanie a bezhraničná nekonečná zábava – nejako tak si Sara (Sara Paxton) a jej spolužiaci predstavujú dokonalý letný párty-víkend v prázdninovom domčeku jej rodičov na malom ostrovčeku v slanom louisianskom jazere Morris. Nálada je skvelá, voda lákavá, a tak asi neprekvapí, že sa priatelia krátko po príchode aj s wakeboardmi nadšene vrhnú do vĺn. Lenže nadšenie všetkých razom opustí, keď futbalová hviezda Malik (Sinqua Walls) precení svoje sily, zraní sa a krátko nato sa na súš doslova vytacká – bez ruky! Jeho viditeľne otraseným a patrične zdeseným priateľom neostáva nič iné, ako naložiť ho do malého motorového člnu a uháňať na pevninu do nemocnice. Až na vode si, žiaľ, uvedomia, že nešlo o nehodu a že v temnote kdesi hlboko pod hladinou na svoju príležitosť striehnu nemilosrdní krvilační predátori! Presnejšie, obrovské vražedné žraloky, ktoré ich môžu za pár sekúnd roztrhať na márne kúsky. Zúfalý boj o holý život sa začína... (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer

Recenzie (256)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Jasné, že je tam kopa klišé a zopár trápností, ale inak je to v rámci žánru pohodovka. Podobne ako pri HADOCH V LIETADLE sa tvorcovia pohrávajú s viacerými druhmi, čo je osviežujúce a pár killsov je tak prostoducho priamočiarych, že vyznievajú geniálne. Prsia ani veľa krvi nečakajte, ale ako letná oddychovka so zabávajúcou sa partiou je to znesiteľné... Koniec koncov Ajova PIRAŇA nemala o nič lepší scenár, len pár pornoherečiek naviac... Ak chcete niečo vážnejšie, pozrite si ÚTES SMRTI... ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Ale do háje se vším, nevím co všichni po traileru čekaly že tak nadávaly, navíc i název jen ukazuje že film bude v odlehčeným duchu, takže opravdu nechápu ty odpady. Já jsem očekával jednoduchou, prostoduchou jednohubku kterou jsem dostal, a tak jsem se teda bavil. Je pravdou že postavy se někdy chovaj jak mamlasové ale to mě ani tak neštvalo, spíše mě štval ten nebojácnej černoch. Žraloci byly fajn a efekty ušly, to že postavy chodily neustále do vody bylo taky oduvodněné takže to bych neřešil, herci hrají špatně a všechno je takové béčkové(hlavně Leonard s jeho zubama byl parádně béčkovej. Zábava to byla. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Spoilery. Na začiatku boli ambície (režisér obstojných hitov Nezvratný osud 2 a Hady v lietadle, v titulnej úlohe vychádzajúca hviezdička Sara Paxton, 25-miliónový rozpočet). Na konci podpriemerný žraločí krvák plný klišé. Podstatná časť deja sa odohráva v noci alebo na vode (prípadne pod nočnou vodou), takže nie je nič vidieť. Po stránke scenára sa jedná o vrchol stupidity. Hororový fanúšik len útrpne čaká, či postavy zistia, že na mobile nemajú signál (zistia) a či zomrie šerif (jasné, že zomrie). Postavy sú totálne nezaujímavé, dokonca aj pes. Príšerné dialógy dotvárajú kúzlo blbosti, ale korunu mu nasadzujú až čoraz zúfalejšie spôsoby scenáristov, prečo poslať postavy do vody, keď na suchej pôde im je dobre a mohli by na nej čakať do konca sveta. A keď sa minú posledné kuriózne dôvody, postava skrátka do vody ide... dobrovoľne! „V Baltimore to robíme tak, že keď ti zabijú babu, ty zabiješ ich,“ prehlási namakaný Afroameričan so 45. tehličkami na bruchu, chytí zastrúhané biliardové tágo (!!) a vyrazí do vody ukázať o pár ton ťažšiemu žralokovi, čo je to baltimorská pomsta nahnevaného týpka. Jediné oživenie divákovi prinesú dva zvraty, ktoré sú rovnako nečakané, ako blbé (žralokov je v jazere viac a vypustili ich doňho miestni dedinčania na čele so šerifom, aby k nim primontovali kamery a nakrútený útok na človeka zavesili na internet). Kladne hodnotím scénu, v ktorej postava spadne do jazera a uvidí v ňom pár metrov od seba v temnej vode obrovského žraloka, ako na ňu pozerá. Brrr. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Parta krásných mladých lidí si vyjede užít volna do domku na ostrůvku uprostřed jezera. Zábava je v plném proudu do doby, než žraloci, které tam vysadila skupinka místních psychopatů, jednomu z mladíků ukousnou ruku. Od této chvíle začne scénář připomínat frašku – všechno se začne úplně nesmyslně komplikovat (lidé padají do vody, čluny vybuchují), postavy zhloupnou na úroveň IQ 50 (chování Sáry vůči bývalému příteli) atd. Plus předvídatelnost na všech úrovních. A ještě ke všemu má Noc žraloka rating PG 13. To znamená minimum krve, minimum nahoty, minimum vulgarismů. Což je u letního žraločího teenagerského hororu celkem průser. Čtyři body z deseti za slušnou technickou stránku. Když už nic jiného, je na filmu alespoň vidět, že jeho tvůrci už nějakou zkušenost s kamerou mají. To je ale podobně platná útěcha, jako kdyby vás měl místo totálního neznalce operovat student medicíny, který právě absolvoval první semestr. ()

Genero odpad!

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy o nástrahách přírody, ale tohle Jacques Cousteau tak úplně nebyl a já se studem červenal jako krásně tvarované sedací hrboly paní Paviánové za všechny zúčastněné. Sice je hezké, že se pořád něco děje, ale dějí se samé kraviny. Abych v tom znechucení nezůstal sám, napsal něco pozitivního a nalákal své úhlavní nepřátele k projekci, prozradím, že je popřeno základní pravidlo vyvražďovaček a negr nechcípne jako první. Počítačoví žraloci jsou skvěle vycvičení a zřejmě by zvládli i nosit brýle, předčítat Dostojevského a kouřit doutník. Když budete mít to štěstí a seženete si dabovanou verzi, jistě vás jako fajnšmekry mile překvapí, že všechny postavy mluví Ota Jirák. Včetně paryb a kurviček. Myslím, že je více než vhodné při této příležitosti připomenout moji velmi starou babičku a její moudrá slova: Bodejž by mně rarach sám raděj prdel vymrdati ráčil, než bych kundovin takových v skříňce s trubadúry sledovati musela! ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (11)

  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama