Reklama

Reklama

Žralok zabijak

Trailer

Kate Mathiesonová (Halle Berryová) je biologička, ktorá zasvätila svoj život výskumu a pozorovaniu žralokov. Nebojácne s nimi trávi čas pod hladinou mora a jej manžel Jeff, ktorý je podmorským kameramanom, sa stará o jej bezpečnosť. Jedného dňa sa však veci vymknú spod kontroly a žralok zabije jedného z členov tímu. Po tejto tragickej udalosti Kate skončí s potápaním a dokonca opustí svojho manžela a stiahne sa do ústrania. Po čase organizuje turistické plavby s manželkou svojho zosnulého kolegu. Veľmi sa im však nedarí, pretože väčšina turistov túži po potápaní so žralokmi. O výlety za veľrybami, tučniakmi a tuleňmi veľa ľudí nestojí. Kate je nešťastná, stále sa neprestala obviňovať zo smrti svojho kolegu a nestíha splácať deravú loď. Jej priatelia sa ju snažia presvedčiť, aby dala Jeffovi druhú šancu a vrátila sa k starej práci. Keď sa jej banka chystá zabaviť loď, Jeff (Olivier Martinez) jej prináša lukratívnu ponuku sprevádzať milionára, ktorý túži po vzrušení pri nebezpečnom potápaní so žralokmi - mimo klietky. Kate bojuje so strachom a pochybnosťami, či to zvládne, ale nakoniec ponuku prijme a vydá sa na najsmrtonosnejšiu misiu svojho života do Údolia žralokov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo na to povedať. Dark Tide je pre mňa úplne zbytočným filmom. Videl som mnoho filmov o žralokoch, niektoré vynikajúce iné zas priblblé. Stále nechápem ako sa taká herečka ,ešte k tomu oscarová mohla nahovoriť na takú nudnú blbinu. Je pravdou, že som ju už dlho nikde nevidel hrať, ale že by bola až taká zúfalá? Tento film obsahuje 3 dobré scény, na začiatku, v strede a na konci. Všetko medzi tým je totálna prekecaná nuda. Jediný bod dávam za reálne natočené žraloky (neviem či ,alebo vôbec bola nejaká scéna natočená s digitálnym žralokom), na ktoré som sa díval s väčším nadšením ako na poloobnaženú stále sexy Halle Berry. ()

ivan bohatyr 

všetky recenzie používateľa

Všichni jsou OK, všechno funguje, v pohodě se pluje, pak když začne trochu zlobit počasí, tak se z ničeho nic všechny stroje pokazí, kotva se uvolní, loď se převrhne, v ten moment se objeví žraloci, toho sežerou, toho a tamtoho taky, klapka, konec, jde se na oběd a film je za dopoledne natočený - řekl bych, že tak nějak to viděl řežisér. Zkrátka je to dost slabé a velice jednoduché. Jednu hvězdu vybojovala Halle Berry v bikinách, protože na nějakých 46 let teda rozhodně nevypadá, nevím kolik jí ubrali grafici a maskérky, ale vypadá líp než kdejaká pětadvacítka. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $895,000Tržby za predaj DVD v USA $2,541,907 //počet predaných kusov 140,795║ Čeľuste po novom ale nie, nakoniec z toho ostala len taká žubrienka, film ktorý svoj potenciál vôbec nevie využiť, aspoň že tie zábery so žralokmi sú ako tak trošku s napätím a atmosférou, ináč zbytočnosť. /40%/ ()

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Pro milovníky moří a žraloků - možná. Jinak naprosto nudný film, který dokáže diváka uspat. Nakonec příjde finále, které ale celkový dojem z propadáku nezachrání. Jediné co oceňuji - proto alespoň jedna hvězda - jsou krásné záběry žraloků a snaha dosáhnout reálného snímku. Proč je to jenom ale tak dlouhé? ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Žraločie filmy mám rád a vyhľadávam ich, takže ma tento nový príspevok potešil a to aj tým, že sa nejedná o béčkový pokus Asylumu či SyFy, ale o pomerne slušný počin Johna Stockwella, ktorému oblasť vodných / prírodných thrillerov vcelku sedí. Halle Berry je expertkou na žraloky, ktorá má traumu po tom ako ju s posádkou pred rokmi takmer zmasakroval veľký biely žralok. Jej ex-fešák (neskutočne otravný Olivier Martinez) ju však v sladkej vidine zisku od naivného zbohatlíka zavedie opäť do žraločích vôd, čo sa im onedlho vypomstí. Film je po pohodovom úvode prekvapivo zdĺhavý, rozvláčny a ničí diváka zbytočnými sociálnymi situáciami a dialógmi ako z Baywatchu. Keď to však človek predýcha, rozpúta sa vydarené, napínavé a krásne nasnímané finále s hustou atmosférou a realistickým, (konečne) nedigitálnym žralokom. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama