Reklama

Reklama

Žralok zabijak

Trailer

Kate Mathiesonová (Halle Berryová) je biologička, ktorá zasvätila svoj život výskumu a pozorovaniu žralokov. Nebojácne s nimi trávi čas pod hladinou mora a jej manžel Jeff, ktorý je podmorským kameramanom, sa stará o jej bezpečnosť. Jedného dňa sa však veci vymknú spod kontroly a žralok zabije jedného z členov tímu. Po tejto tragickej udalosti Kate skončí s potápaním a dokonca opustí svojho manžela a stiahne sa do ústrania. Po čase organizuje turistické plavby s manželkou svojho zosnulého kolegu. Veľmi sa im však nedarí, pretože väčšina turistov túži po potápaní so žralokmi. O výlety za veľrybami, tučniakmi a tuleňmi veľa ľudí nestojí. Kate je nešťastná, stále sa neprestala obviňovať zo smrti svojho kolegu a nestíha splácať deravú loď. Jej priatelia sa ju snažia presvedčiť, aby dala Jeffovi druhú šancu a vrátila sa k starej práci. Keď sa jej banka chystá zabaviť loď, Jeff (Olivier Martinez) jej prináša lukratívnu ponuku sprevádzať milionára, ktorý túži po vzrušení pri nebezpečnom potápaní so žralokmi - mimo klietky. Kate bojuje so strachom a pochybnosťami, či to zvládne, ale nakoniec ponuku prijme a vydá sa na najsmrtonosnejšiu misiu svojho života do Údolia žralokov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie je to céčko. Je to "len" strašná, neskutočná nuda. 25-miliónovému Temnému prílivu treba priznať pár bodov k dobru minimálne za snahu o budovanie atmosféry (pohľady na pochmúrne, až podozrivo tiché more, nad ktorým nízko visia mračná, z ktorých sa onedlho rozpúta pekelná búrka, azda by to s prižmúrenými oboma očami mohlo dakomu evokovať mrazivé Otvorené more). Nejedná sa o klasický žraločí krvák. Žralok sa objaví v úvode, žralok sa objaví v závere a žralok sa mihne v strede. V každej z týchto scén zabije minimálne jedného človeka, ale tieto scény sa odohrávajú v noci/v noci pod vodou, pričom nad hladinou prší alebo zúri búrka. Vzhľadom na to som žraloka skoro vôbec nevidel (!) a ak predsa, jednalo sa len o nudné zábery na „obyčajného“, pomerne malým dojmom pôsobiaceho tvora. Nebyť jeho dvoch pôsobivých vyhodení sa nad hladinu, ani poriadne neviem, že tam je. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Čakal som to oveľa horšie po tých recenziách, ale nakoniec ma to bavilo. Nie je to zbytočne akčne a ani digitálne, ale drží si to skôr reálny ton a aj žraloky sú reálne natočene (až na pár útokov). Príbeh v pohode, postavy aj herci fajn, akurát by to chcelo trošku väčšie tempo lebo uprostred sa moc toho nedeje, no záverečná pol hodinka je super. Budem plávať proti prúdu. Ja som spokojný. 65% - 3* ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Film totálně o ničem, naprostá nuda... ukázky lákají na H. Berry a žraloky ála Čelisti, nicméně když se ani po cca 40 minutách vůbec nic nestalo, normálně jsem přepnul jinam. Čekal jsem, co přijde, kdy nastane nějaká zápletka nebo něco, co by mě vtáhlo do filmu, ale bohužel. H. Berry tam akorát řeší svůj bývalej vztah a tíživou finanční situaci. Nic. Konec. ()

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Pro milovníky moří a žraloků - možná. Jinak naprosto nudný film, který dokáže diváka uspat. Nakonec příjde finále, které ale celkový dojem z propadáku nezachrání. Jediné co oceňuji - proto alespoň jedna hvězda - jsou krásné záběry žraloků a snaha dosáhnout reálného snímku. Proč je to jenom ale tak dlouhé? ()

MareT. 

všetky recenzie používateľa

Hodne lidi to tady zminuje, ale ja se musim ptat taky. Ja nemam tucha, co chtel autor rici. Komu jsme meli fandit, proc jsme resili pribeh nejakeho anglickeho magora, ktereho nikdo nezajimal?! Plno otazek tohoto typu me napada, ze me az frustruje absence vsech odpovedi. Nic, co by pro me, jakozto fanda zralocich thrilleru, tady neni. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama