Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

  • Česko Lovecká sezóna 3 (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Boog, Elliot a všetci ich priatelia z lesa sa vracajú v novom, doteraz najdivokejšom a najchlpatejšom dobrodružstve, ktoré ich zavedie do veľkého špičkového cirkusu. Nadišla doba pre každoročnú pánsku dovolenku, ale ani jeden z Boogových priateľov si nenašiel čas, preto sa Boog rozhodol vyraziť sám. Pri náhodnej návšteve cirkusu si Boog vymení miesto s cirkusovým grizlym, ktorý je mu k nerozoznaniu podobný. Keď sa ale cirkus začne chystať na návrat do Ruska, pre Elliota, veveričku McSquizzyho, klobásky a zvyšok bandy začína závod s časom, aby zachránili Booga skôr, než bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (94)

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Takúto homosexuálnu rozprávku, s tak výrazným gay posolstvom som hádam ešte nevidel. Baby ničia partiu, a nieje nič lepšie, ako uzavretá pánska jazda v lese. A ak aj na vás letí nejaká, respektíve jediná superkočka široko ďaleko, nechajte ju riadne oplieskať o zem a pokračujte v homopáre s lamou, mimochodom tak isto so stejným pohlavím. Ak si už zo začiatku uvedomíte tento fakt, čo vo vás môže zbudiť čo i len jednu kladnú reakciu na film? Vydarených fórov tam ozaj nieje na potkýnanie animácia už v súčastnosti tak isto veľmi neohúri, tak potom čo? Tak ako to býva viac menej zvykom pokračovania majú výrazne klesajúcu tendenciu. Lovecká sezóna nieje výnimkou. Jednotka bola dobrá, dvojka na seba nenechala dlho čakať a trojka je zbytočná. 1* za králiky, ktoré sú tu asi najvtipnejšie je až až. ()

slimi2 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu jinak, stačí že sem třetí díl Lovecký sezóny, viděl celou až na potřetí, protože jsem předtim dvakrát v průběhu usnul...Nicméně je pravda že jsem si to vždy pouštěl po půlnoci:) Příběh působí strašně vynuceně v tom smyslu, že tvůrci už nevěděli moc kam v tomhle prostředí šáhnout....Bohužel v tomhle případě by už bylo lepší nikam nešahat...Nejlíp sem se bavil při skečích při titulkách....to o něčem svědčí.... ()

Reklama

Mattin 

všetky recenzie používateľa

Na túto rozprávku som sa celkom tešil... O to horšie bolo to sklamanie už po prvých pár minútach filmu. Trápny humor, hrozná animácia, nedomyslený príbeh... A takto by som mohol pokračovať veľmi dlho... Zíral som na to s otvorenou pusou a nechápavým pohľadom s očakávaním že si z nás autori len vystrelili a dalej sa ukáže ta skutočná lovecká sezóna... No takto som na to pozeral od začiatku až po koniec... Dúfam že o štvorku sa už pokúšať nebudú... :( ()

RajCZitko 

všetky recenzie používateľa

Mno oproti předchozím dílům je todle spíš už jen pořádná rýžovačka na dobře postaveném jméně. Film vás vůbec nevtáhne do děje, scénář je také docela chybý (to ale musíme brát vzhledem k tomu že je to hlavně pro děcka), za celý film jsem opravdu upřímně zasmál asi tak jen 3x, příběh byl slabý jako soletka a také dle mě nebyla řádně odvedena práce ani co se grafické stránky týče. Je tam hrozně vidět ta "umělost". Sečteno a podtrženo nemějte jako já nějaká očekávání, film by vás pak mohl dost zklamat. ()

Enormita odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem čo si tvorcovia od tohoto animáku sľubovali. Takmer každý vtip znie skôr trápne, než vtipne. Uškriekaný Elliot v českom dabingu znie vážne odpudzujúco (trhalo mi to uši). Animácia na úrovni rozprávok televízie Mini Max. Skutočne nechápem, ako je možne, že sa tento "podes", vôbec dostal na pulty DVD požičovien. ODPAD ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama