Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

  • Česko Lovecká sezóna 3 (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Boog, Elliot a všetci ich priatelia z lesa sa vracajú v novom, doteraz najdivokejšom a najchlpatejšom dobrodružstve, ktoré ich zavedie do veľkého špičkového cirkusu. Nadišla doba pre každoročnú pánsku dovolenku, ale ani jeden z Boogových priateľov si nenašiel čas, preto sa Boog rozhodol vyraziť sám. Pri náhodnej návšteve cirkusu si Boog vymení miesto s cirkusovým grizlym, ktorý je mu k nerozoznaniu podobný. Keď sa ale cirkus začne chystať na návrat do Ruska, pre Elliota, veveričku McSquizzyho, klobásky a zvyšok bandy začína závod s časom, aby zachránili Booga skôr, než bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (94)

wampire23 

všetky recenzie používateľa

Sám by som si asi rozprávku nepozrel, ale prečo neurobiť radosť priateľke:D. Jednotku som nevidel a na dvojku som bol kedysi v kine a keď si tak matne spomínam, dvojka ma bavila viac ako tento diel. Oproti ostatným moderným rozprávkam tomu chýbajú silné postavy, dobrý príbeh a hlavne humor. Stopáž je síce dosť krátka a nič sa tu príliš nenaťahuje, ale aj tak si nepamätám na žiadnu výrazne vtipnú scénu. Takže tentoraz je to skôr slabší priemer. ()

J. T. Kirk 

všetky recenzie používateľa

Jednička byla super, vtipná, pěkně udělaná, no prostě tak jak to má být. Dvojka byla horší, no popravdě si z ní vůbec nic nepamatuju, takže to asi nebylo nic moc. A třetí díl byl naprosto zbytečný a může posloužit pouze jako důvod proč se neučit, ale osobně doporučuji to učení, je to větší zábava. Nejlepší ze všeho byly ty králičí bitvy a možná ten uplný závěr, mezi titulkama, jinak je to slabé, hrozně slabé. Doufám, že do čtvrtého dílu už nepojdou, jinak to dopadne hodně špatně. ()

Reklama

LencaN 

všetky recenzie používateľa

Trojka se mi každopádně líbila víc než dvojka. Nebylo to tolik upovídané, animace pořád stejná, vtípků víc, ale jednička stejně byla nejlepší z celé trilogie. Sice se setkáváme se známou bandou lesních a karavanových zvířátek, ale tady v té trojce už mi přišlo, že už skoro neví coby, že už scénáristi mleli z posledního. Ale přesto Fifi nezklamal a zajíčci byli bombastičtí jako vždy. ()

slimi2 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu jinak, stačí že sem třetí díl Lovecký sezóny, viděl celou až na potřetí, protože jsem předtim dvakrát v průběhu usnul...Nicméně je pravda že jsem si to vždy pouštěl po půlnoci:) Příběh působí strašně vynuceně v tom smyslu, že tvůrci už nevěděli moc kam v tomhle prostředí šáhnout....Bohužel v tomhle případě by už bylo lepší nikam nešahat...Nejlíp sem se bavil při skečích při titulkách....to o něčem svědčí.... ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Neviem prečo, pre koho a hlavne načo sa točil tretí diel Loveckej sezóny. Prvý diel bol dobrý - docela som sa bavil, druhý diel bol nesmierne nudný a tretí.... Hlavným problémom bol scenár a hlavne dejová línia ktorá sa točila prakticky stále okolo medveďa Booga. A práve vedľajšie postavy ako napr. bobor, dikobraz alebo veverica boli tým dôležitým a vtipným článkom ktorý zdobil prvú časť. Tu nedostávajú skoro žiadny priestor čo je hlavným problémom trojky. Nové postavy ako pľujúca lama ,alebo medvedica sú trápne, nevtipné a vrcholne nesympatické. Dokonca ani animácia nebola bohviečo a taká príroda (hlavne stromy) doslova odfláknutá. Teraz sa ani nečudujem ,že film išiel rovno na DVD. Pokiaľ bude štvorka, tak dúfam že o tom ako sa chudáci zajaci pomstia všetkým zvieratám za to čo s nimi robia. Svine! ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama