Reklama

Reklama

Rodina na úteku

  • Česko Tranzit (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Krátku spoločnú dovolenku manželia Nate (James Caviezel) a Robyn (Elisabeth Röhm) Sidellovco a ich dvaja synovia Shane (Sterling Knight) a Kenny (Jake Cherry) potrebujú ako soľ, pretože po tom, čo sa Nate po osemnástich mesiacoch za mrežami za spreneveru vrátil domov z väzenia, si k sebe opäť musia nájsť cestu a vybudovať si vzájomnú dôveru. Nanešťastie ani len netušia, že práve ich si vyhliadli bezcharakterní gangstri, ktorí ukradnuté štyri milióny z brutálnej lúpeže ukryli práve do Nateovho auta, aby ich tak bez problémov dostali za hranice bez ohrozenia vlastnej bezpečnosti. Ich plán vyjde - a z nič netušiacej rodiny sa tak razom stane vzácna korisť, ktorá sa však svojim prenasledovateľom rozhodne nevzdá bez boja! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (139)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z tých slaboduchých thrillerov, ktorý vás ničím neprekvapí. Už len to, že rodinka na výlete si poradí so štyrmi ozbrojenými zločincami je neskutočne pritiahnutá za vlasy a ešte ten spôsob... Aj keď to padouši rodinke dosť uľahčili, keď sa stále žrali medzi sebou a občas pripomínali skôr ňoumov Pesciho a Sterna zo Sám doma ako nebezpečných vrahov. Nepridá tomu ani rozkývaná kamera (zase chcel byť niekto cool). 30% ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Film sem na dvd viděl podruhý,ale jak u některejch filmů domácí kino přidá na kvalitě a zábavnosti,tady to zůstalo stejný.Poněkud stupidní chování hlavních postav,dost nepříjemně nasnímanej film,kdy kamera leze hercům skoro až do prdele.A i když je jasný,že tady jsme za sakra málo penízků dostali celkově dost muziky,na víc než tři hvězdy to neni.60%. ()

Reklama

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

James Caviezel ve své nejvýraznější (filmové) roli. Škoda jen, že jde o malý, silně podhodnocený film, který však dělá svému subžánru čest. Klasická ohraná zápletka ze sebe hned v první polovině začíná otřepávat některá klišé a dokáže téměř v každém patnáctiminutovém úseku překvapit netradičním vývojem děje. To však divákovi nezabrání, aby (skoro většinou) úspěšně předem odhalil, co se bude dít. Transit je klasickým příkladem tříhvězdičkového filmu, který si v budoucnu určitě ještě pustím. Za jeho nízké hodnocení však přidám tu hvězdičku navíc. ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Tranzit hodnotím ako vcelku vydarený, napínavý a ľahko pozerateľný filmík, ktorý sa odohráva v tajomnom prostredí močiarov a letí z vetrom doslova o preteky. Dej je na prvý pohľad jasný a predvídateľný, no má množstvo menších zápletiek ktoré ho posúvajú vždy iným smerom ako divák predpokladá. Výber postáv bol trefný, zlodeji/vrahovia mali niečo do seba a po celú dobu som si nevedela vybrať s kým sympatizovať a komu viac držat prsty, pretože aj tatko rodinky bol zaujímavá postava. Ďalší plusový bod odo mňa získavajú automobilové naháňačky, ktoré vôbec neboli na zahodenie a dodali celému filmu potrebnú dynamiku. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Jose Antonio Negret mi fuckt nic nehovori, a po tomto filme to este tak aj pekne dlho ostane. Nudne krymy, ktore nema divaka cim zaujat, len taky prvoplanovy lacny vyvar bez vacsej hodnoty. Jo a Jamesa Caviezela nemam rad, asi preto, ze po kultovej Frekvenci nema nic schopne na konte /okrem Passion of the Christ/. Jo a aj preto, ze nevie hrat. 5 % ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy lupiči pronásledují rodinu a vzápětí naráží do jejich auta, je možné všimnout si, že po několika nárazech zůstavají vozy neporušené. (dc125)
  • Poté, co vyprostí Losada (Harold Perrineau) a Evers (Ryan Donowho) Marka (James Frain) z nabouraného policejního auta, najde Evers v autě zbraň M16. Tu však policie ve voze nikdy nevozí. (dc125)

Reklama

Reklama