Reklama

Reklama

Benjamin Mee (Matt Damon) je novinár z Los Angeles a autor dobrodružných kníh. Ako slobodný otec čelí pri výchove svojich dvoch detí mnohým úskaliam. Vo viere, že nový začiatok a nový štart pomôže obnoviť pocity rodinnej spolupatričnosti, dá výpoveď v práci a kúpi na vidieku starý dom s obrovským pozemkom a jedným bonusom - patrí k nemu aj zoologická záhrada! V Rosemoorovom zvieracom parku sa o desiatky zvierat starajú ošetrovateľka Kelly Fosterová (Scarlett Johanssonová) a jej oddaný tím. Bez akýchkoľvek skúseností, s minimom času a značne obmedzeným rozpočtom se Benjamin rozhodne, že s podporou svojej rodiny a miestnej komunity znovu otvoria ZOO pre verejnosť. Benjamin Mee už dobrodružné príbehy nepíše, on ich začal žiť na vlastnej koži, a to priamo na svojom pozemku. (TV JOJ)

(viac)

Videá (35)

Trailer 1

Recenzie (835)

woody 

všetky recenzie používateľa

Mnohonásobně lepší, procítěnější a emocionálnější film než tématem podobné a velebené Děti moje. Tam, kde Clooney posílal k dceři psycholožku a na mrtvou matku si za pár týdnů nikdo nevzpomněl, tady Damon se svými dětmi najde společnou řeč a zavzpomíná na ženu v jedné z nejdojemnějších scén posledních let. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Na mě příběh Benjamina Mee patřičně zapůsobil a tudíž s hodnocením neváhám a dávám plnou palbu hvězd. Snímek se nese v pohodové atmosféře, nechybí mu menší dávka napětí, jež dodává na poutavosti, přičemž je ale všem divákům jasné, jak příběh dopadne a tudíž nemusí mít žádné vážné obavy o průběh filmu. Postavy mi byly sympatické téměř všechny, čas u Koupili jsme si ZOO rychle plynul a potvrdilo se mi, že když není nálada na nějaká oduševnělá dramata či drsné thrillery, dokáže i podobná maličkost divácké oko potěšit a zanechat v něm hlubší stopu. ()

Reklama

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Dokonalá a odzbrojující rodinná romanťárna a zároveň americký mainstreamový film s možná nejkrásnější hudbou. Jónsi je bůh... Kdyby sis měla vybrat mezi zvířaty nebo lidmi...co by sis vybrala? - Lidi. - Já taky. Já taky... Body navíc pro komedii v duchu o dekádu dřívějšího britského hitu Divoká stvoření...nově definovaný subžánr ,,komedie točící se kolem záchrany zoologické zahrady" :-) ()

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Ak je len zlomok toho,čo tu bolo ukázané,pravdou,potom je každý z nás povinný zamyslieť sa nad pojmom ,,skutočný hrdina".Nehanbím sa nazvať tento film hrdinským eposom,ktorý tým najjednoduchším a zároveň najdokonalejším možným spôsobom demonštruje ojedinelú odvahu a odhodlanie radového jedinca,žijúceho v kotli plnom konzumentov a vyznavačov povrchných hodnôt postaviť sa čelom k zdanlivo neriešiteľnej úlohe-zachrániť schátranú zoologickú záhradu a s ňou i množstvo prekrásnych zvieracích tvorov.Memento tohto príbehu ma zasiahlo hlbšie,než čokoľvek za posledné roky,a preto mi na jeho ohodnotenie päť hviezdičiek nestačí. Je to film,ktorý mi pohladil dušu,zmáčal tvár slzami dojatia a ukázal to,čo sa už dlho nikomu nepodarilo-že medzi nami stále jestvujú novodobí hrdinovia,odhodlaní povzniesť svoje ušľachtilé ciele nad osobné blaho a robiť tak náš svet lepším. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50miliónovTržby USA $75,624,550Tržby Celosvetovo $120,081,841Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,238,858 //počet predaných kusov 1,020,209Tržby za predaj DVD v USA $27,389,176 //počet predaných kusov 1,790,527║ No teda milé prekvapenie, hoci nezaobíde sa to bez sentimentu ale v tomto prípade to fakt hrá s príbehom bez toho aby to akokoľvek otravovalo, herci sú výborný, miestami to má úžasný emociálny náboj, krásna doprovodná hudba, dobrá kamera a réžia, príjemná oddychovka pri ktorej upadne nejedna slza. /100%/ ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (21)

Reklama

Reklama