Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Vzniklo fajn béčko, pak vzniknul nudný spin-off, pak hrozný prequel hroznýho spin-offu a teď vznikl k uzoufání nudný sequel. Victor Webster si nechal narůst vlasy jako The Rock, aby si ho někteří nevšímavý diváci chvilku spletli. Pro jistotu je na plakátu i Ron Perlman, který je s přehledem nejznámější herec z týhle sebranky. Jenže Ron se ukáže na začátku dvakrát a pak na konci, pokaždý řekne pár replik a jde zase pryč. Klasika marketingu těhlech céčkových kravin, který nejsou ani vtipný, ani moc akční. Akce tu vypadá jak mix televizního Hercula a Xeny, víc asi nepotřebujete vědět. ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

Na jedničku to samozřejmě nemá, ale oproti dvojce je to obrovský skok dopředu! Fajn příběh, spousta tak chvilek s Bostinem Christopherem, které byly tak trapné až byly vtipné. Výborný záporňák Billy Zane! Samozřejmě skvělý Ron Perlman, který se mi ale zdá, že hraje v každém druhém filmu. Dostatek akce a ke konci démoni MMA Kimbo Slice a WWE Superstar Batista! Jediným opravdovým mínusem toho filmu je sám jeho hlavní hrdina. Victor Webster je pro mě neznámý, necharismatický a nezajímavý herec, který nepředvedl prakticky nic. Kdyby hlavním hrdinou byl znovu The Rock, tak si myslím, že se může trojka rovnat jedničce. ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ron Perlman a Billy Zane bol snáď po poriadnom týždňovom záťahu, keď súhlasili s účinkovaním v tejto nechcenej paródii na žáner sword&magic. Ale na režiséra a scenáristu aj tak nemajú. Tí dvaja splietajú dva na tri, do kopy dávajú kultúry ako akkadsku s Angkor Vatom , rímskej ríše (stavby a odevy legionárov), japonských ninjov, afrických Zulu a severských Vikingov s tibetskou knihou mŕtvych. Všetko navyše zvýraznili vysokou kadenciou hlášok, ktorým chýbalo zväčša správne načasovanie a obrovským prehrávaním najmä zo strany jediných dvoch pánov hercov Rona a Billa. Čo sa týka logiky, tá mala počas natáčania filmu dovolenku, mať bojových slonov a nechať ich v bitke len tak stáť, nepustiť ich na nepriateľa, to keby videl Hanibal, vlastnoručne by veliteľovi vyrezal z tela srdce. Mať špeciálne vycvičenú jednotku ninjov a nebrániť posvätnú knihu ale potulovať sa po džungli.. no čo už, mať takých hercov a natočiť toto čudo, tomu sa povie umenie. Ale keďže fantasy žáner nie je práve (až na Hobbita) príliš v kurze, musím byť vďačný aj za tento sterilný diétny predkrm, v očakávaní že v decembri si prídem na svoje... ()

sarfian 

všetky recenzie používateľa

Zase som o niečo mudrejší. Kto by to povedal, že za čias Krála Škorpióna to tam hýrilo nindžami. :o) Ty jjoo. No aj keď je to trošku pochybný film v ktorom aj tie bitky nie sú boh viečo(hlavne tie v pozadí sú ako na historických výstavách), film ma celkom pohodovo zabavil. Napriek jeho nedostatkom menej ako 3 nemôžem dať.VIDENÉ 1x ()

Finskej 

všetky recenzie používateľa

Ha ha ha! Oproti dvojce jednoznačně pozitivum, protože alespoň sranda a svým způsobem dokonce místy náramná švanda. A mám takový dojem, že to herci vědí od první vteřiny a že je dokonce režisér v klidu nechal, aby se bavili :-) Proč? To nevím, do hlavy a rozpočtu jim nevidím. Ovšem bitvy ohadrovaného komparsu jsou *EPIC* :-) ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (5)

  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama