Reklama

Reklama

Popoluška na snowboarde

  • Slovensko Kočka na snowboarde (viac)
Trailer

Krásna Kim (Felicity Jones) kedysi bývala šampiónkou v skateboardingu, teraz ale smaží hamburgery a snaží sa uživiť seba a svojho otca. Čoskoro sa na ňu usmeje šťastie v podobe práce v luxusnej horskej chate v Alpách. Kim je spočiatku zmätená bizarnosťou nóbl sveta, ktorý je plný prvotriedneho šampanského, majestátnych hôr a po pás hlbokého prašanu. Potom ale objaví snowboarding a s ním úplne nový svet. Ukáže sa, že Kim je prirodzený talent, a tak začne čoskoro trénovať na súťaž organizovanú pri príležitosti ukončenia sezóny. Má jedinečnú príležitosť vyhrať poriadnu sumu peňazí. Lenže predtým, než sa znovu stane šampiónkou, musí prekonať svoje obavy ... a tiež zistiť, ako sa veci majú s Jonnym (Ed Westwick), sympatickým, avšak evidentne nedostupným synom jej šéfa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

MMR 

všetky recenzie používateľa

Film měl na začátku svůj potenciál, a ten nebyl nízký. Tak padalo rozmýšlení typu: **** nebo *** ? A potom hle: "Štouchneš mě?" A já na to: Ježkovy oči, to musej ten film takhle mrvit tou modrou lištou? A potom zase film byl celkem zajímavý: Takže opět padalo rozmýšlení: *** nebo snad ****? Takže shrnutí: Necháme to na průměru, za to šťouchnutí jsem povinen tu hvězdičku prostě strhnout. ()

Lachvos 

všetky recenzie používateľa

Romantika se neztratí nikdy, snowboarding je sázka na jistotu plus atraktivnost krásných horských vyhlídek, břitký humor hlavních protagonistů taky nepřijde nazmar, dle mě sázka na jistotu. Jistě, film je pouze pro určité typy a to i přesto, že musíte časem přivřít očka nad tou sentimentalitou nad výbornými komediemi například minulých pár let, ale že by tohle byl až takový propadák, to ať mi nikdo netvrdí ;) ()

Reklama

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Suchý anglický humor, dva Billové, pošahaný Seveřan, ne zas tak naivní slečna, ne zas tak blonďatá bloncka a to vše zaplácané v klišé. Ale proč ne? Hory byly krásné, bílé, chladné a naslouchající. Horská chata byla nedosažitelná. Rozjařilost mladí tu byla taky. Ježiši, proč ne? Pro mě odpočinkový film, který ze mě nedělá hlupáka a nic tu nebylo přehnané (odpor matky, konečné usmíření, ani snowboard drama). A když jsem se bavila a nenudila, tak proč tomu ty 4* nedát? ()

Levak.Bob 

všetky recenzie používateľa

Z počátku to vypadalo jako pakárna a dlouho jsem měl za to že to bylo natočeno kolem roku 1995, nicméně po dokoukání mě film příjemně překvapil. Herci odvádějí vcelku dobré výkony, a ona "zazobaná" rodinka se soukromým letadlem je takřka bezchybně herecky obsazená. Je to perfektní relaxační výplňovka :) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Před dávnými a dávnými lety, kdy na zemi vládly filmy s kvalitními herci, mistrnou režií a dějem, za který se nemusel nikdo stydět, spadla z nebe na zem šablona, jenž měla jednou ukončit jejich letité kralování. Vezměme roztomilé děvče, v případu nouze i chlapce (nejlépe z chudších poměrů), přihrajte jí do cesty prince na bílém koni (samozřejmě bohatého fešáka), nechte jí zpívat, tančit, krasobruslit nebo ji do ruky vražte surf, snowboard či halapartnu (aktivitu s kterou doposavad neměla žádné zkušenosti), za krátkou chvíli z ní udělejte mistra světa amoleta, který zvítězí v prestižním závodě (dobré je, když přitom překoná nějakou letitou bariéru, nebo alespoň porazí rivalku záporných rysů) a jako třesličku na dortu ji nechte skončit v náruči jejího milého (bodem k dobru jsou předchozí kompilace, například: on je zadaný, on ji podvede, on má tři hlavy). „tramtadadááááááá“ a máte biják, který by Vám Woody Allen mohl závidět. Ne nebojte, určitě budete první :D ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (19)

  • Film sa natáčal v Sankt Anton am Arlberg v Rakúsku a v Garmisch-Partenkirchene v Nemecku. (Arsenal83)
  • Film bol jednou z niekoľkých ponúk od Toma Williamsa producentke Harriet Rees na Medzinárodnom festivale scenáristov v roku 2007, ktorá si tento scenár nakoniec vybrala. (Arsenal83)
  • Tamsin Egerton zobrala úlohu Georgie kvôli kvalite scenára, najmä kvôli žartovaniu medzi Georgiou a Kim, no a zároveň si chcela zahrať s Felicity Jones. To sa jej nakoniec splnilo, hoci mala obavy, pretože jej postava prišla podobná postave Chelsea, ktorú hrala vo filmoch Sexi internát (2007) a Kolej Sv. Trajána 2 (2009). (Arsenal83)

Reklama

Reklama