Reklama

Reklama

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Topher Grace se ze Zlatých sedmdesátých snažil přesunout do let osmdesátých, ale tentokrát mu to ovšem zase tolik nevyšlo. Celé to není totiž tak vtipné, jak bych od podobného námětu očekával a zvláště v první polovině jsem se docela nudil. Anna Faris je opět na zabití a Dan Fogler se opět snaží stát novým Jackem Blackem a zase mu to nevychází. Topher je ale naštěstí pořád sympaťák a mezi ním a nádhernou Teresou Palmer to funguje, takže aspoň na tu romantickou linii se dá koukat. Celý to navíc hodně příjemně uteče a ke konci se i pár těch vtipných momentů najde. Navíc to má asi ten nejpohodovější soundtrack, jaký se dá z hitů 80. let udělat. Takže nakonec vlastně celkem příjemná jednohubka, ale v těch sedmdesátých letech to Topherovi sedlo přece jenom víc. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Je to tu zase, kdy kluk, který nebyl vůbec oblíbený na škole, nezavadí ani o slušnou práci se náhle setká s bývalou spolužačkou, která je ten nejvyšší level a vše se začne točit okolo toho, zda má neúspěšný kluk vůbec šanci u takové holky uspět. Je to ohraná písnička, ale nebudu se přeci ohlížet a porovnávat tento film s jinými, i když se tomu v některých případech nedá ubránit. :D Jde o slušnou komedii s prvky romantiky, která svým způsobem neumí ohromit natolik, aby mě to hřálo u srdce, ale ani si neřeknu, že to nestálo za nic. Já byl spokojený a to taky především díky hercům, nebo lépe řečeno herečkám, které mám ve velké oblibě. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

4* by som tomu dal bez mrknutia oka ale o piatich som chvíľu uvažoval a zamýšľal sa. Zaslúži si film s takým geniálnym OSTečkom, s tak skvelým a vysoko sympatickým obsadením, kde nie je núdza o vtip (s minimom tých nechutných - 1) aj nejakú tú drámu, film ktorý príbehom môže pôsobiť naivne ale poviete si "Stať sa to môže". Keď som si to takto zhrnul pochybnosti sa okamžite rozplynuli dal som 5* a pustil si asi po 25x soundtrack. ()

RelaxMan 

všetky recenzie používateľa

Příjemný film se super soundtrackem. Na filmové hudbě hrozně záleží a co může být lepšího než pecky z 80´s. Film mi sedí, už kvůli výběru herců, Topher Grace je sympaťák, Anna Faris vtipná a M. Biehna mám rád už od dob Terminátora a Vetřelců. Původně jsem zvažoval 3 hvězdy, ale pak jsem si řekl, že s hlavním hrdinou mám pár věcí docela společných ( např. jsem také pracoval v Music Shopu ) a tak jsem se rozhodl, že jednu hvězdu ještě přidám. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)
  • Pôvodne mal film niesť názov Young Americans alebo Kids in America. (Sufferer)

Reklama

Reklama