Reklama

Reklama

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

Paxxx.cz 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemná komedie s retro nádechem ala GTA vice city a solidním soundtrackem. V postavě Matta jsem se docela viděl a společně s ním jsem se zamiloval do nádherné Tori v podání Teresy Palmer (nedívím se, že se po filmu dali dohromady). Pro mě tedy v celku spokojenost, ale vtipných momentů tu mohlo být o něco více...6/10. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

O zcela průměrné komedii, jejíž storyline je celá založena na tom, že se hodinu a půl díváme na to, jak se kluk během jediného večera/večírku snaží sbalit svou středoškolskou lásku, není moc co psát. Já tu každopádně vyzdvihnu těch pár drobností, které mě nakonec vedly k trojhvězdičkovému hodnocení, ačkoli jsem nechtěla jít nad dvě. Důvod první: Už kvůli zatraceně hot Angie Everhart naprosto nezapomenutelná scéna na hajzlicích (kterou bych v reálu fakt nechtěla zažít). Důvod druhý: Číslo šest je setsakramentsky zajímavá (zatím minimálně očima a výrazově) a tohle je první film, ve kterém si to lze opravdu vychutnat. A důvod třetí: Jde o historicky první ze mnou zatím viděných filmů, v němž mi Topher Grace skoro vůbec nevadil... A ten jeho jackassácký let v kouli taky nebyl nejhorší (a taky bych ho nerada zažila v reálu). ()

Reklama

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně povedená komedie, která sršela příjemným a hlavně nepřehnaným humorem a celkově se mi zdála taková neotřelá a originální. Samozřejmě se tvůrci nevyvarovali "romantických klišé", ale to už zkrátka k takovým filmům patří. Hlavní dvojice kamarádů se mi zdála přijatelně vtipná a Teresa Palmer vypadala velmi pěkně. Čili...příjemné překvapení. 70% ()

glamgirl 

všetky recenzie používateľa

A zase mi nastáva starý známy problém s hodnotením – nedokážem sa rozhodnúť o počte hviezd, konkrétne váham medzi 3* a 4*. Na jednej strane ide o ponášku na 80s film o mladých, o akýsi hybrid romantickej komédie a drámy z prostredia yuppies. Všetko, čo je 80s sa cení.Lenže napríklad tej 80s hudby a módy tam mohlo byť viac a téme nepristane ani to, že je spracovaná súčasným štýlom. Na druhej strane som sa na prvé pozretie pomerne dobre zabavila, Topher Grace je zlatučký a v hudobnom podmaze na pár sekúnd zaznel Falcov Der Kommissar. A to sú dôležité veci. Takže ako vo väčšine prípadov radšej film na začiatok nadhodnotím, aby som pri prípadnom druhom pozretí mohla kruto uberať. :) ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa prekvapivo dobré, zo začiatku to začínalo ako klasika (teen komédie) a vlastne celý ten priebeh tak aj pokračuje, ale čím viac minút pribúda na VLC prehrávači, tým je to zaujímavejšie a hlavne zábavnejšie.Treba sa prekusať trošku cez ten nudný začiatok a potom je to fajn, film naberá na obrátkach, vtipné scény len pribúdajú, tie trapné tiež (ale fungujú ako very funny) a celé to pôsobí veľmi sympaticky hlavne vďaka skvelým hercom, kde Topher Grace spĺňa podmienky pre obe pohlavia (chlapi mu budú fandiť a povzbudzovať ho a dievčatá zase obdivovať) a o čoraz krajšej herečke menom Teresa Palmer to platí tiež tak nejak podobne (btw všimli ste si tu podobu s Kristen Stewart? Teresa je ale krajšia:-).V skratke sa jedná o ďalšiu komédiu pre mladšie publikum o stredoškolskej láske, ale je to jedna s tých vydarenejších kúskov. 80% - 4* ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)
  • V půjčovně se mezi jinými nachází také kazeta s filmem Krysa, ten byl však natočen až v roce 2000. (Tygrys)

Reklama

Reklama