Reklama

Reklama

Sedemnásťročná Mia Hallová (Chloë Grace Moretzová) má všetko, o čom kedy snívala - úžasnú rodinu, milujúceho priateľa a práve ju prijali na prestížnu hudobnú školu. Stojí však pred vážnym životným rozhodnutím - bude nasledovať svoj sen o kariére violončelistky, alebo dá prednosť svojej láske a zostane s milovaným Adamom (Jamie Blackley)? V jedno zimné ráno sa však všetko zmení a Mia príde o milovaných rodičov aj brata. Zrazu vidí samú seba, ako leží na nemocničnej posteli napojená na prístroje a pred očami sa jej odvíja celý život. Vidí všetkých svojich blízkych a hlavne Adama, ako ju prosí, aby sa vrátila k nemu. Včera riešila svoju budúcnosť, dnes stojí pred jedinou osudovou otázkou: Zostanem? (TV JOJ)

(viac)

Videá (11)

Trailer 3

Recenzie (271)

Borrtex 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem více. Asi proto 3*. Chloë mám moc rád a tady se ukázalo, že k dobrému filmu vážně ona sama nestačí. Hrála výborně ovšem režie a některé dialogové části se mi moc nelíbily. Jamie Blackley mi tam taky bohužel moc neseděl, myslím, že při pozornějším castingu by se dalo vybrat lépe. Film mě zklamal, protože měl rozhodně na víc, ambice byly s tímto nápadem, dějem i zakončením hodně vysoké, bohužel režie a samotné provedení se moc nepovedlo a to je obrovská škoda. Co ale taky čekat od 50ti letého nezkušeného rejži, který to má skoro jako debut. 50% a to především za Chloë. ()

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Fuch tak co to tady máme? Zase jedno hlubokomyslný na city hrající rádoby drama?! A nechtěli by jste se už na podobný opruzy vysrat??? Fakt tohle někomu prospěje?! No když se kouknu na hodnocení, tak asi evidentně jo. No nic to bude tím, že nejsem ten typ hloubavého emocionálního diváka a nikdy nebudu.5% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $11miliónovTržby USA $50,474,843Tržby Celosvetovo $78,274,843Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,349,307 //počet predaných kusov 47,461Tržby za predaj DVD v USA $9,139,690 //počet predaných kusov 493,863║ určite zaujímavý počin, ktorý má svoje plusy aj keď emotívne neodzbrojí tak ako by si žiadalo /60%/ ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Nádherný dojemný príbeh. Chloe, ako krásna talentovaná čelistka a Jamie, ako fešný rockový lámač dievčenských srdcí, tvorili dohromady skvelý zamilovaný pár. A šťastná ideálna rodinka – milujúca maminka, obetavý tatinko, bratček anjeliček - ktorej súčasťou by chcel byť asi každý. Krásna idylka sa ale rozplynula v momente, keď sa zapleskli dvere na sanitke a ja som začala ťahať papierové kapesníky z vrecka. Nasledoval príbeh prešpikovaný emóciami a úžasnou hudbou. Krásne dielo od samého začiatku až do úplného konca! ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

I ked je to dosť všeobecne smutný príbeh,ktorý ma chytil za srdce,pri jeho sledovaní som toľko neplakala ako pri Me Before You.Páčili sa mi tie rozdielne názory hl.postáv,spojenie jej klasickej hudby s jeho rokovou,no totálne šialenstvo :-) ,Miin duch v nemocnici (asi takto nejako si to predstavujem i ja :-) Adamove filozofické úvahy ,,vzťah na diaľku je ako by si chodila s duchom."... Avšak trocha mi vadilo to neustále skákanie medzi prítomnosťou a minulosťou,i napriek tomu film splnil moje očakávania,bol veľmi romantický,na city hrajúci aj dojímavý zároveň.Záverečná scéna si vyžaduje pokračovanie,dúfam,že sa ho dočkám.. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (10)

  • Vo filme často zmieňovaný "Juilliard" naozaj existuje. Juilliard School sídli v New Yorku a patrí medzi najprestížnejšie umelecké školy na svete. Bola založená v roku 1905 a poskytuje vysokoškolské vzdelanie v obore hudobnom, tanečnom a dramatickom. (Laslo)
  • Herečka Dakota Fanning odmítla roli ve filmu s tím, že je pro ní nyní prioritní dokončení střední školy. (Zdroj: latimes.com) (Medmen24)

Reklama

Reklama