Reklama

Reklama

Anna (Felicity Jonesová) a Jacob (Anton Yelchin) sú študenti a obaja študujú na univerzite v Los Angeles. Bláznivo sa do seba zamilujú, je to láska na prvý pohľad. Lenže Anna je Britka a musí sa vrátiť do Anglicka, aby neporušila podmienky pre udelenie študentského víza. Keď sa blížia promócie, rozhodne sa zostať a nevrátiť sa domov. Stálo ju to však príliš veľa. Je z USA vyhostená. Mladí ľudia čelia ťažkej životnej skúške a musia sa rozhodnúť, či ich láska je natoľko silná, aby vydržala vzdialenosť a útrapy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (162)

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Vcelku milý nezávislý film zaobírající se tématikou, která mě vždycky dost zajímala. Aneb jaké to je, když Vás od lásky dělí oceán..Taková nenápadná tichá podívaná, ve které se vlastně moc neděje, ale strašně oceňuji, že celý příběh působí tak reálně;obešlo se to i bez většího sentimentu. Což je na jednu stranu možná špatně v době, kdy se Anna s Jacobem rozcházejí a místo aby se to snažili nějak slepit, vzdávají to a jdou se vybrečet na rameno někomu jinému (tedy jen do doby,než se ten druhý zase ozve). Jennifer Lawrence mi v téhle roli bylo dost líto..Každopádně takový je holt život. Konec je nijaký,ale docela se tam hodil,happy end bych asi neunesla.. Jinak Britka Felicity byla moc sympatická, narozdíl od jejího hereckého partnera, kvůli kterému bych já osobně ani omylem neopustila Londýn. Každopádně vztahové filmy já můžu a tak tedy trochu nadhodnotím a se zavřenýma očima dávám čtyři. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Milostný príbeh môže byť natoľko emotívny, že divákom spôsobí hlboký osobný prežitok. Snímka Šialene zamilovaní z dielne režiséra Drakea Doremusa však nudne ukazuje, ako je prvá skutočná láska vzrušujúca, blažená a zároveň zničujúca. Keď sa britská študentka Anna zamiluje do svojho amerického spolužiaka Jacoba, vrhnú sa tí dvaja do vášnivého a život meniaceho vzťahu. Film Šialene zamilovaní skúma, ako dvojica čelí naozajstnej skúške, keď má byť každý z nich sám a pritom zostať spolu. Prvé čo ma zarazilo bol taký divný strih. Potom preskakovanie a vynechávanie dôležitých bodov, ktoré boli nahradené bežnými prechádzkami mestom a prírodou. To však možno vidieť v každom druhom klipe pop music. Celý ten film bol totálne divný, tie party, stretávanie sa, ich správanie, inu svet vyššej nižšej triedy. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pohodová romanca, ktorá donúti diváka trochu popremýšľať. Ono vzťah na diaľku je samo o sebe dosť komplikovaná téma, ktorá často slúži ako vďačný námet pre film. Nepríjemne ma tu ale prekvapil nešikovný strih, niekedy mi trochu trvalo, kým som sa zorientoval v tom, do akého životného obdobia oboch hrdličiek ma to práve hodilo. Dialógy mi tiež často prišli povrchné, na to aká zaujímavá téma tu bola to chcelo niečo hlbšie. Nosná kostra príbehu vrátane samotného záveru však mala hlavu aj pätu, takže to vidím na lepší priemer. 65/100 ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Velmi jednoduché a na pohlaď sympatické. Príbeh nie je zlý a je to zrežírované celkom dobre na to že sa tam dokopy nič moc neudeje. Hlavne postavy sú fajn a rovnako tak aj herci, ktorý ich hrajú, ale hlavný problém vidím v tom, že za celý čas je to rovnaké. Skratka taká (dobrá) obyčajné pravdivá dráma, ktorá ničím neprekvapí. 70% - 3* ()

Lamiczka 

všetky recenzie používateľa

Říká se, že znovu do stejné řeky nevkročíš. Autoři tohoto snímku to udělali dokonce víckrát a bohužel tím utrpěl celý film. První polovina super, ale druhá se vleče a když potřetí vidíte tu samou scénu, tak se vám chce začít brečet. Škoda, mělo to našlápnuto dobrým směrem, herci i hudba super, jen ten příběh pokulhává. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (9)

  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)
  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)

Súvisiace novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (viac)

Reklama

Reklama