Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Skvělý krimi thriller s brilantním záporákem. Matthew Fox byl uvěřitelný psychouš, kterému bych se na ulici vyhnul, už od pohledu. Stále v něm vidím Jacka ze Lostů a jeho prvky hraní. I tak ale vidím obrovskou snahu zahrát tohohle magora co nejlépe. Tyler Perry se snažil ze sebe vytřískat co všechno se dalo, bohužel to nedopadlo tak úžasně, prostě tuctový výkon. Děj je zajímavý , i když předvídatelný. Snímek si pohrál i s emocemi a házel do mě trochu napětí. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Jeana Rena jsem málem nepoznal a musel jsem si v titulcích ověřit, že to byl skutečně on. Matthew Fox na sobě neuvěřitelným způsobem fyzicky zamakal, zhubnul a je vysekaný na kost a záporák v jeho podání vypadá jako "pořádnej psychouš", ale to je asi jediná věc, která se dá na tomhle snímku vyzdvihnout. ()

Reklama

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Docela průměrnej, spíš lehce podprůměrnej akční film s psycho-mega zabijákem a geniálním poldou. Předchozí filmy s Alexem Crossem jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tohle ve finále docela ušlo. Tyler Perry i Matthew Fox jsou pro mě celkem neznámí herci, ale byli docela dobrý. Zbytek byla taková banda průměráků, kromě tlustýho Rena - ten byl.. no prostě tlustej. Zabiják uměl docela efektní fatality, proto mě dycky u podobných filmů dostává, že jak je na začátku filmu vykreslenej jak nezdolnej terminátor, tak na konci ho stejně dycky obyčejnej polda nějak zničí. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Oveľa menší prúser ako som čakal. Fox je super záporák. A niektoreé časti filmu sú dobre natočené. Čo je najdôležitejšie film ma nenudil. Hlavný problém filmu je ale Tyler Perry. Ktorý idiot mu dal tú úlohu??? Wtf. Tučné prasa s nulovou schopnosťou hrať. Keby je miesto vo filme Idris Alba ako sa pôvodne počítalo, pridá sa trochu akcie a vylepšia sa niektoré detaily mohla to byť štvorhviezdičková záležitosť. Perry ale zráža film tvrdo dole. 50%. Do riti. Hlavne, že Dredd a Bullet to the head u nás do kín nejdú a túto vec hrali. Distribútori by si mali dať poriadnu facku. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Alex Cross bol skvelý v Zberateľovi bozkov. Už menej skvelý bol v Ako pavúk. Vo Vražednej hre je ÚPLNE zlý. Tyler Perry bol zaujímavou hereckou voľbou, pretože komiic vo vážnych rolách zvyknú byť bravúrni (Jim Carrey - Muž na Mesiaci). Ale nakoniec to dopadlo dosť biedne. Vlastne je to asi prvý prípad, na ktorý si paletám, kedy je komik v dramatickej úlohe zlý. A Jean Reno? Slabý ako slabá káva. Ako-tak poteší snáď len Matthew Fox v úlohe vychudnutého magora; aj uňho je to však dosť značná nuda. Scenár je nezáživný a o ničom. Škoda, Alex Cross je výborná literárna postava (trocha ako Jack Reacher v tom zmysle, že je veľmi dobre napísaná a chytľavá). ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • Matthew Fox kvůli své roli držel přísnou dietu a pravidelně cvičil, aby tak nabral dostatek svalové hmoty a ztratil velké množství tělesného tuku. (Miuri)
  • Alexov (Tyler Perry) najlepší priateľ a partner sa v knižnej podobe volá John Sampson. Vo filme ho nahradil Thomas Kane (Edward Burns). (beso74)
  • Manželku režiséra Roba Cohena lze ve filmu zaznamenat v restauraci coby číšnici zvoucí Marii Crossovou (Carmen Ejogo) k jejímu stolu. (Conspi)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama