Reklama

Reklama

Šťastlivec

  • Česko Talisman (viac)
Trailer 1

Keď sa seržant americkej námornej pechoty Logan Thibault (Zac Efron) vráti domov z tretej misie v Iraku, je si absolútne istý, že pred istou smrťou mu v tom desivom pekle zachránila život jediná vec – fotografia krásnej mladej ženy, ktorú ani len nepozná! Po dlhšom pátraní sa mu podarí zistiť, kde žije a že sa volá Beth (Taylor Schilling), a tak sa ju rozhodne vyhľadať a rozpovedať jej svoj neobvyklý príbeh. Všetko však dopadne inak, ako si predstavoval, preto sa rozhodne zamestnať sa na statku jej rodiny a pomáhať pri chove psov. Beth je príťažlivý a milý, no zjavne silnou traumou poznačený mladík spočiatku nie veľmi sympatický a nedôveruje mu. A navyše má sama dosť vlastných problémov... No i tak sa medzi nimi postupne zrodí krehké priateľstvo, ktoré sa postupne začne prehlbovať a prebudí v Loganovom smutno srdci nádej, že by Beth preňho možno mohla byť niečím viac, než len talizmanom pre šťastie... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v meste New Orleans a Madisonville v Louisiane. Kostolné scény boli natočené v Abita Springs. (MikaelSVK)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)
  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)

Reklama

Reklama