Reklama

Reklama

Zlodeji a zlodejíčkovia

  • Česko Rande u přepážky (viac)
Trailer 1

Príťažlivý Tripp (Patrick Dempsey) chodieva do banky rozmeniť bankovky na drobné a snaží sa pritom nadviazať kontakt s krásnou pokladníčkou Kaitlin (Ashley Juddová), ktorá sa mu veľmi páči. Vo chvíli, keď technik Mitchel Wolf (Curtis Armstrong) spustí aktualizáciu systému a banka nie je zabezpečená, do budovy vtrhnú dve skupiny lupičov. Strhne sa veľká prestrelka, zlodeji strieľajú všade okolo seba a jeden muž zomrie. Potom sa k lupičom obráti Tripp a začne im dohovárať. Obe skupiny upokojí a začne riešiť situáciu. Kto mohol zlodejom prezradiť informáciu o čase prerušenia systému zabezpečenia banky? Rukojemníkmi sú Tripp, Kaitlin a ďalšia pokladníčka Madge (Octavia Spencerová), krásna Švajčiarka (Natalia Safranová), IT pracovník Mitchel Wolf, manažér banky a jej riaditeľ. Dvojica lupičov Peanut Butter (Tim Blake Nelson) a Jelly (Pruitt Taylor Vince) chce vykradnúť bankomaty pomocou výbušnín. Druhá profesionálna skupina sa pokúša dostať do trezoru. Ani jedna skupina nemá šťastie, Kovboji Peanut Butter a Jelly sa pri pokuse o výbuch zrania, no bankomat sa im otvoriť nepodarí. Podľa zbrane zastreleného muža zločinci spoznajú, že patril ku FBI. Tripp si zrekonštruuje priebeh prestrelky a zistí, že muža nezabili lupiči, ale niekto iný. Neskôr nájdu ďalších troch zastrelených ľudí v jednej miestnosti a v skrini objavia telo Švajčiarky. Trippovi sa podarí získať fax od šéfa profesionálnych lupičov, ten ďalší je v podprsenke mŕtvej Švajčiarky. Tripp si dá dovedna informácie. Je jasné, že všetky osoby pozvala do banky istá osoba, pretože ich chcela zneškodniť. Je medzi nimi a vraždí ľudí. Všetci spanikária a začnú sa ozbrojovať, aby sa ubránili ďalším vražedným útokom neznámeho šialenca. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (69)

drake31 

všetky recenzie používateľa

Nápad zaujímavý, spracovanie trochu pokrivkávalo ale bavil som sa viac než som mal v pláne. Nie je to ničím výnimočné, ba ani ten (tie) finálny twist nie je nič extra, a celé to stojí len na pobehujúcom Dempseym a krásnej Ashley. Niektoré pasáže mi prišli zbytočné, u niektorých som sa pobavil. Po celú dobu (ešteže nie dlhú dobu) trvania filmu som bol v skôr takej neutrálnej nálade a s toho vyplýva aj hodnotenie. Ani také, ani také ale je to také a také (ani ja sa v tom nevyznám) ... 3* ()

Nicole32 

všetky recenzie používateľa

Tento film je pre mňa rozdelený na dve polohy. Prvá sú scény s Patrickom Dempseym, Ashley Judd a ďalšími rukojemníkmi. Na tých som sa celkom zabávala a brala som ich veľmi odľahčene. Patrickovo správanie niekomu môže prísť otravné ale mňa bavilo. Aj keď je pravda, že je až šokujúce ako geniálne vyrieši celé sprisahanie v banke.Lenže potom sú tu scény s lupičmi, ktoré majú občas pôsobiť komicky a potom zase vážne. Tí dvaja blbci mi teda vtipný nepripadali, skôr mi prišli otravný. Ak by to bolo vo všetkých ohľadoch poňaté ako komédia tak by to vypálilo oveľa lepšie. Takto je to priemer. ()

Reklama

Swayne 

všetky recenzie používateľa

Patrik Dempsey melie, melie, melie a melie... je duchom neprítomný 3/4 filmu, ale aj tak je jeho postava skvelá. Riadna zmes charakterov podľa vzorca "z každého rožku trošku", no aj tak to nefunguje až tak dobre ako by mohlo. Stačilo by natiahnuť stopáž filmu aspoň na 120min, na režisérsku stoličku posadiť niekoho zručnejšieho a navýšič rozpočet o nejakých pár percent a bol by z toho vskutku solídny mindfuck film á la Dannho Jedenástka. Teraz je to akurát tak solídny priemer. Ale taký lepší priemer... ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Jasná cílovka "Direct-to-DVD". Ale nebylo to špatné, překombinované, křišťálově průhledné, máloco neočekávané, prostě jen praštěná oddychovka bez nutnosti myslet, jen konzumovat a pozorovat partu magorů během několikanásobného přepadení banky. Tedy nakonec, proč ne. Tenhle film se nebere ani trochu vážně a ví to, na rozdíl od mnoha "případů", které končí svojí hlubokomyslností a promyšleností v hlubinách opovržení. Tááák. ~ A nestrašte Marmeládu! ~~~ PS: Cítil jsem u filmu hodně velké déjà vu, jen nevím, kvůli čemu. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Možná to trpí přílišnou překombinovaností a při chvilce nepozornosti se divák může ztratit, ale mě se to i tak líbilo. Dvě naprosto rozdílné bandy lupičů v jedné bance mi přišly jako skvělý nápad a na jedničku vyšlo i jejich herecké obsazení. Zejména dvojka pokérovaných moulů, pohybující se v sedmé stovce na žebříčku bankovních zlodějů, byla výborná. Stejně tak zbytek aktérů v čele s přehrávajícím Patrikem Dempseym, který si svou roli užíval. Takovéhle pohodovky si nechám líbit. 80% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (5)

  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)
  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)

Reklama

Reklama