Reklama

Reklama

Zlodeji a zlodejíčkovia

  • Česko Rande u přepážky (viac)
Trailer 1

Príťažlivý Tripp (Patrick Dempsey) chodieva do banky rozmeniť bankovky na drobné a snaží sa pritom nadviazať kontakt s krásnou pokladníčkou Kaitlin (Ashley Juddová), ktorá sa mu veľmi páči. Vo chvíli, keď technik Mitchel Wolf (Curtis Armstrong) spustí aktualizáciu systému a banka nie je zabezpečená, do budovy vtrhnú dve skupiny lupičov. Strhne sa veľká prestrelka, zlodeji strieľajú všade okolo seba a jeden muž zomrie. Potom sa k lupičom obráti Tripp a začne im dohovárať. Obe skupiny upokojí a začne riešiť situáciu. Kto mohol zlodejom prezradiť informáciu o čase prerušenia systému zabezpečenia banky? Rukojemníkmi sú Tripp, Kaitlin a ďalšia pokladníčka Madge (Octavia Spencerová), krásna Švajčiarka (Natalia Safranová), IT pracovník Mitchel Wolf, manažér banky a jej riaditeľ. Dvojica lupičov Peanut Butter (Tim Blake Nelson) a Jelly (Pruitt Taylor Vince) chce vykradnúť bankomaty pomocou výbušnín. Druhá profesionálna skupina sa pokúša dostať do trezoru. Ani jedna skupina nemá šťastie, Kovboji Peanut Butter a Jelly sa pri pokuse o výbuch zrania, no bankomat sa im otvoriť nepodarí. Podľa zbrane zastreleného muža zločinci spoznajú, že patril ku FBI. Tripp si zrekonštruuje priebeh prestrelky a zistí, že muža nezabili lupiči, ale niekto iný. Neskôr nájdu ďalších troch zastrelených ľudí v jednej miestnosti a v skrini objavia telo Švajčiarky. Trippovi sa podarí získať fax od šéfa profesionálnych lupičov, ten ďalší je v podprsenke mŕtvej Švajčiarky. Tripp si dá dovedna informácie. Je jasné, že všetky osoby pozvala do banky istá osoba, pretože ich chcela zneškodniť. Je medzi nimi a vraždí ľudí. Všetci spanikária a začnú sa ozbrojovať, aby sa ubránili ďalším vražedným útokom neznámeho šialenca. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (69)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Velice solidní heist komedie trochu jak ze 70. let a s paralelou k Deseti malým černouškům (pardon Afroameričanům), jen ty zvraty mohly být promyšlenější a Ashley kdyby neměla ty děsné pytle pod očima, díky nimž vypadá spíše jak babka z veřejného WC, a ne žena vamp. Ale vtípky jsou příjemné, herecké výkony také a Patrick dempsey si to vyloženě užívá. Příjemné, pohodové, a docela inteligentní. ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Patrick Dempsey trpiaci nejakou obsedantno-kompulzívnou poruchou? Nedá sa zbaviť dojmu, že celý čas prehráva, no je to názor obsedantného neurotika a to neviem, či sa počíta. Nevadí, kto si všimne? Za zmienku stoja obe lúpežné partie, u ktorých obsadenie a dialógy udržiavajú pozerateľnosť filmu na úrovni občasného vytŕženia. Bohužiaľ Hangoveristi Lucas s Moorom boli zrejme pri zliepaní scenára vo dvojici po opici a to tak statočnej, že výbornej myšlienke dopomohli k priemeru. ()

Reklama

Vojťas 

všetky recenzie používateľa

Mno, párkrát jsem se sice zasmál, ale důvod, proč se přikloním k nižšímu hodnocení, je následující: tupí lupiči mě začínají vytáčet čím dál víc (sranda se dá dělat i jinak) a při psycho-Patrickovi jsem také poměrně trpěl. ... Jinak poměrně důmyslně vymyšlený scénář, i když Máš padáka jsem si užíval o dost víc! 50% ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

"Rande u přepážky" ... zpočátku jsem se s ním bavila přímo královsky - v přesvědčení, že (na rozdíl od svých vesměs pochybných hrdinů) nestřílí od boku, drží pevně v rukou všechny trumfy a další vývoj zápletky má plně pod kontrolou. Ne že by tomu tak nebylo, leč jeho představy o zdárném pokračování dějové linie i o konečném zúčtování se pomalu, ale jistě začínají rozcházet s mými. Marně na mě rozverně pomrkává, že černý závoj, kterým si zakrylo tvář, je jen podružnou rekvizitou - karnevalovou maskou bez většího významu. Obyčejně mívám ráda ten absurdní, znevažující a jaksi definitivní druh humoru, který vyznává, leč tady se mi zdá, že se takřka bez rozmyslu zbavuje postav, k nimž jsem si stihla vytvořit určitou osobní náklonnost, jelikož jsem s jejich fyzickou likvidací tak docela nepočítala. Krom toho si zakládá na nadmíru košaté konstrukci zápletky a nejsem si jistá, zdali mám mít k tak složitě uchopenému bankovnímu lupičství jednoznačně kladný vztah. Maličko rozporuplné 3* ()

Swayne 

všetky recenzie používateľa

Patrik Dempsey melie, melie, melie a melie... je duchom neprítomný 3/4 filmu, ale aj tak je jeho postava skvelá. Riadna zmes charakterov podľa vzorca "z každého rožku trošku", no aj tak to nefunguje až tak dobre ako by mohlo. Stačilo by natiahnuť stopáž filmu aspoň na 120min, na režisérsku stoličku posadiť niekoho zručnejšieho a navýšič rozpočet o nejakých pár percent a bol by z toho vskutku solídny mindfuck film á la Dannho Jedenástka. Teraz je to akurát tak solídny priemer. Ale taký lepší priemer... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (5)

  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)
  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)

Reklama

Reklama