Reklama

Reklama

Pätica ženatých mužov - Vincent Stevens (Karl Urban), Chris Vanowen (James Marsden), Luke Seacord (Wentworth Miller), Marty Landry (Eric Stonestreet) a Philip Trauner (Matthias Schoenaerts) - si prenajme krásny podkrovný byt v meste - ideálne miesto pre tajné ľúbostné zálety, sexuálne hry alebo inú, možno aj nelegálnu zábavu. Raj na zemi sa však onedlho premení na nočnú moru, keď v byte objavia telo neznámej mŕtvej ženy. Na rad prichádzajú zásadné otázky, ktoré je treba zodpovedať. Nikto si nemôže byť ničím istý a prvotná dôvera sa medzi priateľmi vytráca. Najpodstatnejšie však je, kto je vrah. Je totiž jasné, že vrahom musí byť jeden z nich. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

No. Máme tu po holandskej verzii, prepracovanú americko - belgickú v duchu zazobaneckého prostredia s béčkovými hercami a ako inak, béčkovou produkciou. Primitívny dej, so snahou zaujať leskom prostredia v neprirodzenom deji, poukázať na niečo čo vôbec v skutočnosti nefunguje. Mnoho krát silovo vykonštruované scény znervózňovali a odkláňali celú zmyselnosť od podstaty. Slabý odvar toho čo ponúkla holandská kinematografia voči tomuto vyčačkanému bahnu. Slabučké 3 hviezdy. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Človek si pripadá ako schyzofrenik, keď si trikrát v jeden deň pozrie ten istý príbeh. Belgický thriller remakovaný Holanďanmi a Američanmi, pričom pôvodný film samozrejme vyšiel najlepšie. Tento americký remake nie je zlý, ale je to opäť ako v holandskom prípade verná kópia originálu. Dokonca niektorí herci boli aj v originálnom filme. Čo vyzdvihujem je herecké obsadenie, či už mužské alebo ženské. Isabel Lucas a Rachael Taylor sú neskutočne sexi. 60 % ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Velmi zajímavý nápad, skvělá skupinka "kamarádů", kupa krásných žen a hlavně nezávazné vztahy, které prostě skončí tím, že objevíte mrtvou dívku ve společné posteli :) :) Je to celé takové ale dost "zamotané" a hodně moc se to na sebe kupilo, že jsem se v jednu chvíli začala ztrácet a křičela "STOP"....Karl Urban je můj hlavní Fešák, na kterého bych koukala od rána do večera a ten zbytek byl taky k "nakousnutí". Jak říkám - je to hodně zajímavé, ale celé takové "zmatečné", historii toho filmu neznám, ale nechápu, proč to totič třikrát a mám nutkání si to přečíst :) Nebo se na to podívat "natajňáka"? ;) ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama