Reklama

Reklama

Pätica ženatých mužov - Vincent Stevens (Karl Urban), Chris Vanowen (James Marsden), Luke Seacord (Wentworth Miller), Marty Landry (Eric Stonestreet) a Philip Trauner (Matthias Schoenaerts) - si prenajme krásny podkrovný byt v meste - ideálne miesto pre tajné ľúbostné zálety, sexuálne hry alebo inú, možno aj nelegálnu zábavu. Raj na zemi sa však onedlho premení na nočnú moru, keď v byte objavia telo neznámej mŕtvej ženy. Na rad prichádzajú zásadné otázky, ktoré je treba zodpovedať. Nikto si nemôže byť ničím istý a prvotná dôvera sa medzi priateľmi vytráca. Najpodstatnejšie však je, kto je vrah. Je totiž jasné, že vrahom musí byť jeden z nich. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Dva velké mínusy, přičemž těžko říct, jak moc za to může samotný film. 1) loft (2008) jsem viděl před více jak dvěma a půl lety, tehdy jsem ho dosud neznal a množství zvratů a propletenost mezi pěti přáteli mi prostě přišla zajímavá (****). Loft (2010) jsem našel před necelým rokem. Nemohu říct, že by byl nějak výrazně jiný, ale prostě jsem už zápletku, jednotlivé zvraty a scény znal, takže mě to už moc nemělo v čem ohromit (***). U mě tedy Loft (2014) tratí právě na té ohranosti už několikrát známého a viděného. 2) Známé ksichty. Většina herců je tu sice nijak hvězdných, ale ty ksichty jsou už známé, přinejenším tedy mě značně známější než tváře z holandské a belgické verze tohohle díla. A svým způsobem mi to tak přišlo ještě o něco trapnější a hercům jsem věřil úplné prd. --- Pokud jste tedy již v minulosti viděli některou ze starších verzí Loftu, důrazně doporučuji tuhle ani nezkoušet - dostanete jen nemlich to stejný akorát se známějšími ksichty herců z béčkových filmů. A pokud jste Loft dosud neviděli a jména jako Marsden, Miller či Urban a jejich ksichty jsou vám značně známější než ta belgicko-holandská, rovnou si sežeňte raději právě tyhle belgicko-holandské verze, protože méně známé ksichty vás dokáží více vtáhnout. ()

Plaque odpad!

všetky recenzie používateľa

Ci pana beka, tak venezuelská telenovela sa môže strčiť do riti. Toto je konkurencia pre hocijaký 400 dielny seriál. Príbeh o plynutí času, počas ktorého so všetkými vyjebáva jeden nesympatický Džejár alebo o škaredej bloncke, ktorá má mindráky z nápadne maskulínnnnnneho obočia. Miestami som mal pocit, že sa v tom byte ani nedohodnú či si tú vychladenú dvadsiatku dajú ešte raz alebo radšej zakamuflujú všetky stopy po prehnanej menštruácii zápästia. A k tomu skutočne nechutná partička čuráčikov, ktorá sa skladá na súkromný byt, aby si tam mohol každý po jednom zatrtkať s nejakou prefetovanou šľapkou. To všetko robia preto, aby neplatili účty za hotel v hotovosti. Manželky sú totiž krepé piče a nevšimnú si niekoľko stoviek, ktoré každý mesiac odchádzajú za nájom z účtu. Jasné, to skôr vysnoria hotel XY a tam im na požiadanie predložia zoznam hosťov, kde bude ich mužíček zapísaný v kolónke hneď pod Paris Hilton. Skutočne premyslené... Musím uznať. Akurát, že scenárista nezostal iba pri ľahkých drogách a nakoniec sa z toho vykľuje, že všetci sa skladajú kamošovi, pretože iba ten tam poctivo kefuje všetko čo mu príde pod ruky. Neznáme, známe, sestry, frajerky, manželky všetkých ostatných. Ešte šťastie, že majú medzi sebou aj úchyla, ktorý si poctivo nahráva vlastné porno... Inak by sa nikdy nedozvedeli, že na čo to vlastne prispievajú... Ach môj Bože!!! Už nikdy viac takúto pičovinu, prosím. ()

Reklama

blazma 

všetky recenzie používateľa

Na tento film jsem se docela těšil, pár hereckých tváří které mám moc rád v jednom filmu. Nakonec z toho bylo přesně to co jsem očekával. zápletka, která nemusí být nereálná.. pocity které jsou taky uvěřitelné stejně tak i motiv který známe na začátku a stejně tak i ten který se dozvíme na konci filmu. flashbacky do minulosti nejsou nijak otravné, což mnohdy v jiných filmech bývají, ale zde jsou přijatelné. Jediné co mi vadilo byl ten samotný konec.. Jak to pro dva z nich skončilo takovým happy endem.. ti lidi se snažili zamaskovat vraždu a hodit to na jednoho z nich a vypadá to jako by jim na konci vše bylo odpuštěno? trošku zvláštní konec. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

No. Máme tu po holandskej verzii, prepracovanú americko - belgickú v duchu zazobaneckého prostredia s béčkovými hercami a ako inak, béčkovou produkciou. Primitívny dej, so snahou zaujať leskom prostredia v neprirodzenom deji, poukázať na niečo čo vôbec v skutočnosti nefunguje. Mnoho krát silovo vykonštruované scény znervózňovali a odkláňali celú zmyselnosť od podstaty. Slabý odvar toho čo ponúkla holandská kinematografia voči tomuto vyčačkanému bahnu. Slabučké 3 hviezdy. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)

Reklama

Reklama